Tërheqjet e kriptove Binance kthehen në normalitet pas ngarkesës së sistemit

Biznesi zbuloi një ndalesë në detyrën e tërheqjes duke përdorur llogarinë e tyre në Twitter të autoriteteve të hënën herët në mëngjes, e cila zgjati thjesht për më shumë se 2 orë.

Tërheqjet e kriptove Binance kthehen në normalitet pas ngarkesës së sistemit

Shkëmbimi kryesor i kriptomonedhave Binance zbuloi pezullimin e të gjitha tërheqjeve të blerjeve në sistemin e tij të hënën herët në mëngjes për shkak të një "mbushje të madhe" informacioni. KRYE EKZEKUTIVI, Changpeng Zhao, garantoi të gjithë klientët se fondet ishin të sigurta, përpara se të rikuperohej performanca.

Sistemi e ndau këtë deklaratë në faqen e internetit të autoriteteve të tyre në Twitter duke përdorur një varg, duke përmendur:

Pas zbritjes paraprake, Binance edukoi klientët se detyra e tërheqjes ishte kthyer në të vërtetë, megjithatë e ktheu atë aktivitet 20 minuta më vonë. Kompania i kërkoi falje bazës së tyre të konsumatorëve ndërkombëtarë për problemet dhe gjithashtu ndau se të gjitha përditësimet e tjera me siguri do të zbulohen në varg.

Në tweet-in, i cili në fakt ka marrë praktikisht 4,500 lloje dhe gjithashtu 975 vërejtje, disa klientë të sistemit të rrjeteve sociale përdorën një teknikë të lehtë për legjendën duke deklaruar se të gjitha fondet janë SAFU – një shprehje tipike e përdorur nga lagjja e kriptove për të nënkuptuar zotërime të sigurta ekonomike, fillimisht të lidhura me pronarin e Binance dhe gjithashtu CEO Changpeng Zhao, ose CZ.

Në orën 9:48 të mëngjesit me kohën Lindore, biznesi ekspozoi se "Tërheqjet e kriptove janë rifilluar".

Të lidhura: Binance zvogëlon kufizimet e tërheqjes, rezulton pajisje e mbulimit të detyrimeve tatimore

Gjatë vitit të kaluar, Binance në fakt ka ndarë interesin e etur për të rritur rrjetin e saj, shumë thjesht pronën e tij elektronike dhe gjithashtu sistemin e decentralizuar të lehtësive të aplikimit Binance Smart Chain.

Në mesin e tetorit, sistemi zbuloi nisjen e një fondi prej 1 miliard dollarësh për të përparuar këtë përparim të komunitetit ekologjik, duke ndarë pesëdhjetë për qind të shumës tetëshifrore për promovimin e zhvillimit të detyrave që ndërtojnë metaverse, të vërtetën dixhitale dhe gjithashtu risitë e sistemit të ekspertëve, për të përmendur disa industri Web 3.0.

Në fund të tetorit, Binance Smart Chain shkoi përtej 1.5 miliardë marrëveshjeve, një sukses i nderuar duke marrë parasysh fillimin e tij thjesht mbi një vit më parë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju