CEO i Binance zbulon një faktor kyç për listimet e shenjave

Shumëllojshmëria e individëve luan një detyrë thelbësore për një shenjë për të marrë detaje mbi Binance, pohoi Changpeng Zhao në një takim.

CEO i Binance zbulon një faktor kyç për listimet e shenjave

CEO i Binance, shkëmbimi më i madh i kriptomonedhave në botë për nga sasia, ka zbuluar në fakt disa detaje se si të merren detaje mbi sistemin e tregtimit.

Standardet thelbësore për shënimin e një kriptomonedhe në Binance janë shumëllojshmëria e individëve, deklaroi CEO Changpeng Zhao, i quajtur gjithashtu "CZ", në një takim të Forbes të hënën.

CZ u bë për të pohuar se ka disa variabla të tjerë të ndryshëm si shumëllojshmëria e adresave energjike në blockchain, tregu i synuar i faqeve të mediave sociale si dhe dedikimet e kodeve. Megjithatë, shumëllojshmëria e individëve është "metrika kryesore", pohoi ai, duke përfshirë:

“Nëse një monedhë ka një numër të madh përdoruesish, atëherë ne do ta rendisim atë. Ky është atributi dërrmues i rëndësishëm. Konsideroni për shembull shenjat meme, edhe pse unë personalisht nuk i kuptoj, nëse përdoret nga një numër i madh përdoruesish, ne e listojmë atë. Ne shkojmë nga komuniteti, mendimi im nuk ka rëndësi.”

Sipas ideve të listimit të Binance nga CEO i saj, shumëllojshmëria e individëve është thjesht një nga disa variabla për shënimin e një token në shkëmbimin e kriptove. “Nëse keni një numër të madh përdoruesish, produkti juaj ka vlerë. Kjo është më e lehtë për t'u matur. Përfshini statistikat e përdoruesve në formularin e aplikimit. Do të ndihmojë në mënyrë të konsiderueshme,” deklarata e CEO për rishikimet e listimeve të Binance.

Sipas Sergei Khitrov, krijuesi i sistemit Listing.Help, i fokusuar në listën e kriptove, shkëmbimet e rëndësishme të kriptove si Binance nuk kërkojnë listën e simboleve të vogla, pasi ato prodhohen kryesisht nga sasitë e tregtimit në vend të listimeve.

“Ky është një nga problemet kryesore që shumë projekte nuk e kuptojnë. Ata duhet të fillojnë me ndërtimin e një komuniteti. Dhe kjo do të thotë jo 500 ose 10,000 njerëz në një kanal Telegram, por një audiencë shumë më e madhe,” informoi Khitrov për CryptoPumpNews Ai përfshiu se dizajnerët e tokenave këshillohen të fillojnë me shkëmbime me përmasa më të vogla.

Në momentin e kompozimit, Binance mban një sasi totale prej 346 kriptomonedhash, të përbërë nga kriptovaluta të rëndësishme si Bitcoin (BTC) si dhe Ether (ETH), përveç simboleve të preferuara të memeve si Dogecoin (DOGE) si dhe Shiba Inu. (SHIB), sipas informacioneve nga CoinGecko. Sasia e përditshme e tregtimit të Binance është e përafërt me 28 miliardë dollarë.

Në të kundërt, OKEx, shkëmbimi i dytë më i madh i kriptove sipas sasive të tregtimit, në fakt ka detajuar 312 monedha si dhe ka një sasi tregtimi prej rreth 7 miliardë dollarësh. Shkëmbimi i kriptove me bazë në Shtetet e Bashkuara, Coinbase, mban thjesht 123 simbole me një sasi të përditshme tregtare prej rreth 6 miliardë dollarë.

Disa shkëmbime qendrore të rëndësishme (CEX) kanë në fakt shumë më tepër simbole të detajuara sesa Binance, me Bittrex që liston mbi 450 kriptovaluta në kohën e kompozimit.

Related: Shkëmbimi Kraken i reziston interesit qeverisës të rivalëve në listimin e SHIB

Në krahasim me një CEX, shkëmbimet e decentralizuara (DEX) janë sistemet më të mëdha të globit në lidhje me shumëllojshmërinë e kriptomonedhave të detajuara, pasi DEX-të si PancakeSwap nuk kërkojnë thirrje për një shkëmbim ose kërkim autorizimi. Si i tillë, PancakeSwap, një DEX që operon në Zinxhirin Smart Binance, ka më shumë se 3,200 simbole të detajuara, ndërsa Uniswap liston mbi 1,800 kriptomonedha.

Muajin e kaluar, PancakeSwap detajoi tokenin Squid Game (SQUID), një mashtrim i kriptomonedhës i motivuar nga programi me të njëjtin emër Netflix, i cili ngarkoi mbi 45,000% zhvillim brenda dy ditësh pas fillimit. Shenja është e detajuar në faqen e kriptove të zotëruar nga Binance, CoinMarketCap, ndërsa rivalët si CoinGecko u tërhoqën nga shënimi i SQUID si rezultat i të qenit "me shumë mundësi një mashtrim".

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju