Binance​.US synon 'mega financim', zbulon CZ

Dega e Shteteve të Bashkuara të Binance po merr në konsideratë një ofertë publike për të rritur një "njatqind milionë", tha Changpeng Zhao.

Binance​.US synon 'mega financim', zbulon CZ

CEO i Binance, Changpeng Zhao, i quajtur gjithashtu "CZ", zbuloi se dega e Shteteve të Bashkuara të shkëmbimit të kriptove në mbarë botën,Binance Shtetet e Bashkuara parashikohet të përfundojë një raund financimi për të ngritur një "dyqind milionë".

Duke folur në Forumin e Ekonomisë së Re të Bloomberg, CZ pohoi se nuk ishte i informuar për sasinë specifike. Sidoqoftë, verifikimi kryesor i raundit të financimit mund të gjendet në "rreth një ose dy muaj".

Siç është raportuar nga CryptoPumpNews, frika qeverisëse në kufi meBinance Shtetet e Bashkuara çoi në mënyrë të pashmangshme që financuesit të revokonin një raund financimi prej 100 milionë dollarësh. Brian Brooks, CEO i mëparshëm iBinance Shteteve të Bashkuara, në fakt fillimisht kishte ndjekur financuesit e mundshëm, të përbërë nga Ray Lane nga kompania e kapitalit të kapitalit GreatPoint dhe gjithashtu një drejtues i moshuar në biznesin japonez SoftBank, me pretendimin se Binance Shtetet e Bashkuara me siguri do t'u përmbaheshin të gjithëve. Kriteret qeverisëse të Shteteve të Bashkuara.

Megjithatë, financuesit u tërhoqën si rezultat i shqetësimeve që kufizojnë rrezikun e zotërimit prej 90% të CZ në bursë dhe gjithashtu lëshojnë një ekzaminim nga autoritetet amerikane në lidhje me pastrimin e parave të gatshme dhe gjithashtu shqetësimet e detyrimeve tatimore, duke motivuar Brooks të dorëzohet.

Megjithë problemet, CZ është ende e sigurt seBinance Shtetet e Bashkuara me siguri do të kenë aftësinë për të tërhequr burimet që i nevojiten dhe gjithashtu do të dalë publike. Ai deklaroi më parë këtë vit se financuesit e "nivelit të lartë" ishin ende të interesuar për të cilët vetë Binance Shtetet e Bashkuara synonte të ekzekutonte një publik të shpejtë, veçanërisht pasi kundërshtari Coinbase debutoi në Nasdaq Ai gjithashtu nuk po e eliminon vetë Binance daljen publike në të ardhmen.

“Nga perspektiva e IPO-së, ndoshta është më mirë të kesh disa raunde financimi përpara kësaj.”

Related: Binance hap parapagimet e shtresës së dytë të ETH me kombinimin Arbitrum One

Gjatë një prej takimeve më aktuale, CZ pranoi se ai ofron vetëm si kryetar i bordit të Binance Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu nuk është i lidhur me procedurat e përditshme të këmbimit.

Informacioni në fakt ka mbërritur këtu teksa tregjet e kriptomonedhës dhe gjithashtu organizatave të blockchain po ngrihen, me financues të rinj që grumbullohen për të hyrë. Disa firma të lidhura me kriptografinë në fakt janë bërë publike vitin e kaluar, shumë prej të cilave në fakt kanë zbuluar një zhvillim thelbësor. Pas bashkimit të biznesit të prokurimit me funksion unik prej 4 miliardë dollarësh, kompania minerare BitDeer përgatitet të dalë publike në Nasdaq.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju