Kompania e kriptove BetaShares ETF thyen rekordet australiane në ditën e hapjes

Fondi CRYP u tregtua si një shans për financuesit e bursave për të zhytur gishtat e tyre drejt në kripto

Kompania e kriptove BetaShares ETF thyen rekordet australiane në ditën e hapjes

Kompania australiane e monitorimit të fondeve BetaShares, kompania krejt e re e kriptove ETF shkatërroi rekordet Australian Securities Exchange (ASX) brenda 15 minutave fillestare të listimit.

Fondi i Diversifikimit të Portofolit të Vlerësimit të Kapitalit (CRYP) bën të mundur që financuesit të kenë ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj 50 bizneseve të kriptove të ofruara me lojëra të pastërta nga e gjithë bota si shkëmbimet, biznesi i minierave si dhe kompanitë e pajisjeve.

Disa nga bizneset kryesore në CRYP përbëhen nga Galaxy Digital (12.0%), Marathon Digital (11.3%), Coinbase Global (10.7%), Silvergate Capital (10.2%) si dhe Microstrategy (9.4%).

Investitorët u hodhën në erë me dokumentin ekzistues të ETF prej 5.8 milion dollarë (8 milion dollarë) brenda disa minutash, si dhe u rritën në një shumë totale prej praktikisht 31.3 milion dollarë (42.5 milion dollarë) deri në fund të ditës së hapjes duke sinjalizuar nevojën e mbyllur të konsiderueshme për kripto direkte ekspozimi në ASX.

CEO i sistemit australian të investimeve financiare të kriptove Zerocap Ryan McCall deklaroi se suksesi i CRYP me të vërtetë nuk erdhi si një tronditje, duke ofruar urinë e Australianëve për kripto gjatë 12 muajve të mëparshëm.

“Ne kemi thyer rekorde në biznesin tonë edhe këtë vit; kërkesa nga individë me vlerë të lartë neto, zyra familjare dhe këshilltarë është rritur me të vërtetë dhe kjo duket se do të përshpejtohet me adoptimin institucional.”

Ai përfshiu: "Një vend ETF i Bitcoin në Australi nuk është larg, i ndjekur nga Ethereum dhe kriptovaluta të tjera potencialisht."

Komisioni Australian i Letrave me Vlerë si dhe Komisioni i Investimeve (ASIC) në fakt ka ofruar thjesht një kusht për lançimin e Bitcoin si dhe ETF-ve të Ethereum, duke dhënë një listë të gjatë kontrolli të standardeve që respektohen.

Suksesi i CRYP pasqyron lançimin e ETF të Strategjisë së Bitcoin të ProShares, i cili vuri në dukje ETF-në fillestare të bazuar në të ardhme të Bitcoin në SHBA Lansimi i tetorit pa rreth 1 miliard dollarë në sasi në ditën e hapjes, me 24.313 milionë aksione BITO që ndryshojnë duart.

Megjithatë, autoritetet rregullatore të SHBA duket se nuk janë të gatshme të autorizojnë një zonë Bitcoin ETF (e cila mban Bitcoin të vërtetë në vend të marrëveshjeve të së ardhmes), duke e vendosur Australinë paraprakisht në lojën video.

Lexoni shtesë: ETF i ri BetaShares për të gjurmuar Coinbase, Riot si dhe MicroStrategy

McCall deklaroi se ETF-të e së ardhmes së Bitcoin “janë një artikull nën standard për zonën e Bitcoin, me normë të ndarë nga prona e fshehur. Shpresojmë që autoritetet rregullatore pikërisht këtu ta shohin këtë, si dhe ne shkojmë drejtpërdrejt për të gjetur”.

Më herët sot, Banka Commonwealth e Australisë zbuloi strategjitë për të mbështetur tregtimin e 10 zotërimeve të kriptove në aplikacionin e saj, i cili ka 6.5 milion individë energjikë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju