"Beeple's Discord" u komprometua, në kohën e duhur që të përkonte me ankandin e Christie's

Përdoruesit supozuan se po regjistroheshin në një ndalesë të lirë NFT nga muzikanti i mirënjohur, i caktuar për të përkuar me ankandin e tij 2ndChristie

"Beeple's Discord" u komprometua, në kohën e duhur që të përkonte me ankandin e Christie's

Një administrator që përfaqëson autoritetet e Beeple Ekipi Discord u komprometua gjatë natës, duke çuar në një ulje të rreme të NFT-së, e cila bëri që individët të humbnin përafërsisht 38 ETH.

Një administrator nga Beeple's Discord i quajtur "Multi" i vërtetoi ekipit më 10 nëntor se llogaria e tyre ishte komprometuar, pavarësisht nëse kishin 2FA. Keqbërësi u bë për të imituar Multi si dhe Beeple Announcements Bot për të reklamuar një ulje të rreme NFT nga Beeple në Nifty Gateway.

Rasti është më i azhurnuari në një linjë të gjatë të hakimeve të Discord që në fakt u kanë shkaktuar individëve humbje të konsiderueshme.

Pjesëmarrësit e Discord ishin në krye për të parashikuar që Beeple të kishte një ulje të përballueshme në anën e pasme të ankandit të tij të fundit, duke qenë se ai e ka bërë atë në të kaluarën, me vizatime që shihnin individët që kapnin NFT-të e tij për vetëm 1 dollarë. Fansat mbanin skeda në rrjetin Discord si dhe në Twitter të Beeple gjatë gjithë ditës për një mundësi për të rrëmbyer disa NFT.

Pjesëmarrësi i Discord "NFT Simon" informoi CryptoPumpNews se kishte krijuar çantën e tij Metamask si dhe ishte i përgatitur për të goditur thjesht në situatë.

dbcf25a5883da5e37f0f1adb7ed6ccd9 - Mosmarrëveshja e Beeple u komprometua, në kohën e duhur për të përkuar me ankandin e Christie's - 8

“Kur postimi doli në Official Beeple Discord, nga Beeple Bot-i i verifikuar dhe Administratori i verifikuar me një lidhje në një uebsajt të Nifty Gateway, unë nuk i mbylla sytë dy herë. Unë u drejtova dhe vazhdova të bëja nenexhik sa më shumë dhe aq shpejt sa munda, "pohoi ai.

NFT Simon kapi 6 Beeple NFT - përafërsisht ai supozoi - megjithatë nuk ishte në gjendje t'i shikonte ato në llogarinë e tij Nifty. Përsëri në Discord, ai u trondit kur zbuloi se administratori i rremë po kompozonte me shkronja të mëdha.

“Unë u përshëndeta me një Gif të shumtë të qartë të burrave të zhveshur që vinin nga shumë përdorues. Ishte padyshim një mashtrim dhe dikush kishte hakuar Beeple's Discord.”

Përafërsisht pas një ore, administratori fillestar rivendosi kontrollin e hyrjes së tyre, si dhe biseda u shndërrua në tejkalim të buxheteve të cyberpunks-ve, si dhe raportimin e tyre te Binance "Pastaj ne të gjithë i shikuam ata ngadalë por me siguri të merrnin paratë tona, ishte shumë vonë." pohoi ai.

Etherscan zbulon se kuleta e cyberpunk-ut të pretenduar ka vetëm 9,121.54 dollarë të mbetura, të cilat 25 ETH u zhvendosën shpejt.

Anëtarët regjistrojnë shumë më tepër ETH u derdh. Mosmarrëveshjet e ekipit dhanë një përgjigje të përzier sot, disa nga Beeple ishin të qetë se "FOMO'd" me siguri do ta rregullonte problemin, ndërsa të tjerë u penduan për të vërtetën që ata

“Unë ende nuk kam një Beeple. E di që Beeple u ngrit për komunitetin një herë kur ne rrëzuam Makers Place, kush e di se si ose nëse do t'i korrigjojë gjërat këtë herë. Unë sigurisht që do të preferoja gjashtë Beeple mbi shpinën time ETH, "tha NFT Simon.

Llogaria zyrtare e Beeple nuk e trajtoi drejtpërdrejt incidentin, por postoi një mesazh të gozhduar ku lexonte: "Për të gjithë të rinjtë, ju lutemi dijeni që nuk do të jem kurrë si HEY QUICK BLE KETE!!!!"

Në pa supozuar. ndaj reagimit ndaj mungesës së ndërveprimit, një klient krijoi që në krahasim me një mesazh të gozhduar, një "lajme qetësuese dhe mirëkuptuese sigurisht që do t'i bënte pikat shumë më të lehta" 

"Ky miratim nuk ishte një DM e lehtë me një lidhje në internet, por një shkelje e rëndësishme e mbrojtjes"

Cointelegraph ka kontaktuar administratorët e Discord për koment.

/ wp-content/uploads/25809a94e057c7e154557de5e98221da. png(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju