Bancor prezanton pishina të reja të grumbullimit dhe mbrojtje të menjëhershme të humbjes së përhershme

Bancor 3 sigurisht që do të përfshijë mbrojtjen e menjëhershme të humbjeve të përhershme (IL), një pishinë noti të pakufizuar me paradhënie dhe një Omnipool duke përdorur një pjesë të kostove të prodhuara nga i gjithë sistemi.

Bancor prezanton pishina të reja të grumbullimit dhe mbrojtje të menjëhershme të humbjes së përhershme

Prodhuesi i decentralizuar i automatizuar i tregut (AMM) Bancor është i gatshëm të lançojë grupe të reja të grumbullimit dhe një përmirësim të pajisjes së tij të mbrojtjes së përhershme të humbjeve, si pjesë e përmirësimit të shumëpritur të Bancor 3.

Bancor filloi në 2017 dhe ishte metoda e parë DeFi për të paraqitur AMM në blockchain. Sistemi i këmbimit dhe huamarrjes i bazuar në Ethereum gjithashtu u mundëson individëve të bëjnë stimuj të aksioneve me anë të grupeve të ndryshme të likuiditetit

Në një postim të 30 nëntorit që prezanton përmirësimin e ardhshëm të Bancor 3, sistemi prezantoi atribute dhe përmirësime të shumta të reja që përbëheshin nga Omnipool, Infinity Pools dhe "Instant Impermanent Loss Protection".

Humbja e përhershme (IL) ndodh në AMM si Bancor ose Uniswap kur normat e 2 pronave në një pishinë likuiditeti ndahen në mënyrë të konsiderueshme, me njërën anë që rritet shumë ose ulet në vlerë.

Në tetor 2020, Bancor fillimisht prezantoi një pajisje për të luftuar shqetësimin duke paraqitur policën e sigurimit (IL), e cila siguron që transportuesit e likuiditetit me siguri do të marrin afërsisht 100% të burimeve të tyre të para, plus kostot e grumbulluara pas një kohëzgjatjeje pritjeje prej 100 ditësh.

Si komponent i përditësimit të Mbrojtjes së Menjëhershme të Përhershme nga Humbjet, individët me siguri nuk do të kenë më nevojë të presin 100 ditët e para pasi me siguri do të marrin mbrojtje të plotë që nga dita e parë.

Funksioni i ri Omnipool me siguri do të shohë prodhimin e një pishine të vetmuar për të rrezikuar BNT që siguron kthim nga i gjithë rrjeti, në kontrast me teknikën ekzistuese të përdorimit të kthimit nga grupe të ndryshme poseduese si ETH/BNT.

“Omnipool lejon që të gjitha tregtitë në rrjet të ndodhin në një transaksion të vetëm. Në versionet e mëparshme të Bancor, tregtimet kërkonin transferta përmes BNT, duke krijuar një transaksion shtesë dhe kosto shtesë të gazit në krahasim me DEX-të konkurruese.

Infinity Pools me siguri do të përdorë parapagime të pafundme në Bancor dhe nuk ka më nevojë që individët të presin në "hapësirën për t'u hapur në një pishinë përpara se të jenë në gjendje të depozitojnë token".

Përditësimet e tjera të rëndësishme në Bancor 3 sigurisht që do të konsistojnë në stimuj të gërmimit të likuiditetit të bashkimit automatik, stimuj të dyfishtë për të "lejuar projektet e palëve të treta të ofrojnë stimuj pa IL në grupet e tyre" dhe ndihmë më të mirë me shumë zinxhirë dhe shtresa 2.

Related: Si ndërhyn vendosja e lëngjeve në ankandet publike parazinxhirë në Polkadot

Bancor rregullohet nga një kompani e decentralizuar vetëqeverisëse (DAO) dhe aktualisht ofron asistencë ndër-zinxhirore për bllokimin EOSIO. Sistemi deklaroi se Bancor 3 me siguri do të paraqitet në 3 faza të referuara si "Agimi, lindja e diellit dhe drita e ditës" dhe synon një nisje në tremujorin e parë të 1 në pritje të një votimi nga Bancor DAO.

Sipas informacioneve nga DeFi Llama, Bancor renditet në sistemin e tridhjetë e dytë më të madh DeFi në lidhje me vlerën e plotë të siguruar në 1.65 miliardë dollarë. Në momentin e krijimit, tokeni indigjen i Bancor-it BNT ka fituar në fakt 2.3% gjatë 24 orëve të mëparshme për të qëndruar në 4.06 dollarë me një kapak të plotë tregu prej 949.4 milionë dollarë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju