Firmat B2B duan pagesa ndërkufitare, por skeptike ndaj kriptos: Anketa

Vetëm 2% e firmave B2B kanë marrë në fakt pagesa me kripto deri më tani, ndërsa 59% sugjeruan asnjë objektiv për ta miratuar atë, pretendon një sondazh.

Firmat B2B duan pagesa ndërkufitare, por skeptike ndaj kriptos: Anketa

Kriptomonedhat duken shumë të vendosura për biznesin biznes-bi-biznes (B2B) deri më tani si rezultat i variablave si mungesa e lehtësisë, rekomandon një sondazh krejt i ri.

Sipas një sondazhi të përbashkët nga kompanitë fillestare të lidhura me pagesat Invoiced si dhe PaymentsNEXT, 59% e pjesëmarrësve B2B janë të mbyllur ndaj konceptit të miratimit të kriptomonedhës si një mënyrë shlyerjeje.

I publikuar të enjten, sondazhi zbuloi se vetëm 2% e pjesëmarrësve morën pagesa me kripto deri më tani, ndërsa 39% e atyre sugjeruan çdo lloj shkalle objektivi për të miratuar kriptomonedhën në të ardhmen. Hulumtimi bazohet në reagimet e anketës në internet nga 269 ekspertë të parave nga gushti 2021.

3bc806a8b03da5f20eed29fb76e301a2 - Firmat B2B duan pagesa ndërkufitare, por skeptike ndaj kriptove: Anketa - 9

Sipas kërkimeve të sondazhit për, firmat B2B padyshim që pëlqejnë pagesat me çeqe për qasje të tjera të ndryshme shlyerjeje si kartat e debitit, me 77% të pjesëmarrësve që tregojnë se miratojnë çeqet si një mënyrë shlyerjeje. Kartat virtuale si dhe pagesat e kriptomonedhave janë mjete në listën e kontrollit të apelit, me vetëm 14% si dhe 4% të pjesëmarrësve që i miratojnë ato si shlyerje deri më tani, veçanërisht.

1fcac5d72b276d92ca80aa9c9005bf4f - Firmat B2B duan pagesa ndërkufitare, por skeptike ndaj kriptos: Anketa - 11

Sipas të dhënave, mungesa e pretenduar e lehtësisë është një nga pengesat më të rëndësishme për firmat B2B për të përqafuar pagesat me kripto, pasi 30% e pjesëmarrësve sugjeruan se lehtësia është një variabël jetik i zgjedhjes kur merret parasysh kjo alternativë ripagimi. 26% e pjesëmarrësve gjithashtu sugjeruan që ata kërkojnë pagesa në kriptomonedhë për të "vlerësuar vlerën për biznesin". Faktorë të tjerë përbëheshin nga problemet që lidhen me tarifat e marrëveshjeve, nevojat e konsumatorit si dhe zhvillimi i dukshëm.

Related: Bitcoin Suisse për të lejuar pagesat e Lightning Network

Ndërsa pjesa më e madhe e firmave B2B nuk janë ende gati për të përqafuar pagesat me kripto, firma të tilla me sa duket hasin një nevojë të konsiderueshme për karta dixhitale si dhe pagesa ndërkufitare, me 64% si dhe 62% të pjesëmarrësve që i zbulojnë ose i marrin këto. vendndodhjet, konkretisht.

Siç është raportuar më parë, pagesat në kriptovalutat si Bitcoin (BTC) përbëjnë një nga nevojat e tij më të rëndësishme për shembullin e përdorimit, me 60% të pronarëve të kriptove në Shtetet e Bashkuara që tregojnë normën e interesit në funksionimin e kriptove si një teknikë shlyerjeje. Disa firma të rëndësishme të kriptos si Ripple janë të përqendruara në ofrimin e opsioneve të ripagimit ndërkufitar, si Likuiditeti On-Demand i Ripple Net, i cili përdor kriptomonedhën XRP.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju