Axie Infinity Guild CGU i ndihmon lojtarët të hyjnë në lojën e fantazisë për të fituar NFT me 'bursat'

"Duke luajtur për të fituar si dhe duke zbuluar, studiuesit tanë po marrin aftësi krejt të reja thelbësore që së shpejti do të mbeten në nevojë thelbësore nga kompanitë që fillojnë një biznes në metaverse," thotë themeluesi i CGU-së, Sergei Sergienko.

Axie Infinity Guild CGU i ndihmon lojtarët të hyjnë në lojën e fantazisë për të fituar NFT me 'bursat'

Axie Infinity, një lojë NFT që lufton përbindësh, në fakt ka marrë një kontroll të madh me mbi 600 milionë dollarë Axies të shpërndara në muajin e kaluar. Çdo Axie është një token jo i këmbyeshëm, ose NFT, i prodhuar në zinxhirin bllokues Ethereum (ETH). Ngjashëm në motiv me koleksionin Pokemon të Nintendo, Axies mund të gjenden në lloje të ndryshme të rrallë, me qëndrueshmëri dhe veçori të ndryshme, me më të mirat sjellin kosto jashtëzakonisht të larta në tregun e lojës. Lojtarët fitojnë Smooth Love Potions (SLP) duke përfunduar misionet e përditshme, duke mposhtur bishat, si dhe duke luftuar lojtarë të tjerë në fusha me SLP-të e tyre Axies që mund të tregtohen më pas për kriptovaluta të ndryshme.

Për shkak të shpenzimeve të larta paraprake të blerjes/huamarrjes/prodhimit të Axies, repartet në lojë janë krijuar që vonë për të financuar kostot paraprake të lojtarëve ose për të marrë bursa, për fitimet e tyre në SLP ndërsa luajnë. Një repart i tillë në lojë është Crypto Gaming United me bazë në Singapor, ose CGU, i cili ka afër 100,000 individë Discord si dhe kërkon rregullisht studiues të rinj në autoritetet Axie Infinity Discord.

Në një deklaratë dërguar Crypto PumpNews, Sergei Sergienko, themeluesi i CGU, diskutoi se lojtarët nuk u kërkohet të paguajnë asgjë për të filluar të luajnë. Në vend të kësaj, CGU financon çmimet e të gjithë personazheve/NFT-ve përmes një burse, e cila mund të arrijë deri në 4,000 dollarë për lojtar. Për më tepër, CGU ofron edukim dhe mësim, si dhe mentorim për lojtarët e saj partnerë për të përmirësuar të kuptuarit e tyre të kriptomonedhës, si dhe aftësitë e lojërave kompjuterike. Në këmbim, CGU merr një pagesë 50% mbi fitimet e lojtarëve, disa prej të cilave u lëshohen kapitalistëve të tokenit CGU; më vonë, 5% e fitimeve ka më shumë gjasa për monitorimin rajonal në vendet ku CGU drejton, me lojtarët që vazhdojnë të jenë 45%. Në përmirësim, biznesi aktualisht po provon një "plan pensioni" prej 3% deri në 5% për lojtarët e tij si një fushatë e sigurisë sociale.

Sipas Sergienko, lojtarët kryesorë fitojnë deri në 680 SLP çdo ditë në bazë të internetit (pas ndërprerjes së CGU). Koha e lojës për lojtarët kryesorë është rreth 6 orë në ditë. Ndërkohë, lojtarët në fund të reduktuar të fitimeve mund të bëjnë afërsisht 120 dollarë për 60 orë lojë në muaj. Edhe kjo sasi tejkalon pagesën bazë për operimin e përhershëm në vende si Filipinet si dhe Rusia në një bazë të vlerësuar proporcionale, ku preferohet Axie Infinity. CGU deklaron gjithashtu se do të sjellë disa lojtarë të Axie nga Kuba, Venezuela, Turkmenistani, Mianmari, si dhe nga vendet afrikane.

Në përmirësimin e përqendrimit në lojërat kompjuterike "luaj për të fituar", CGU gjithashtu drejton sistemin kripto-freelancing LaborX. Një koleksion tregimesh si dhe deklarata nga lojtarët që bashkëpunojnë me CGU mund të gjenden në faqen e saj të internetit. Me shqetësimet për avancimin e qëndrueshëm për repartin e CGU-së si dhe lojtarët e tij, Sergei kishte detyrimin të deklaronte:

Ne gjithashtu e kuptojmë se loja për të fituar mund të jetë një fazë kalimtare, dhe për këtë arsye, ne po konsiderojmë shanset më të larta për të gjithë individët tanë. Ne po punojmë me studiues me një pamje të asaj që mund të ndodhë pas zhurmës. Pasja e një sistemi të pavarur si dhe një përvojë e madhe arsimimi dhe mësimi na ndihmon me këtë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju