AVAX kryeson listën e parashikueshmërisë së kriptove… por argumentet e tjera mund t'ju befasojnë

Dy nga argumentet kryesore DeFi janë gjithashtu më të ndërlikuarit, ndërsa shtresa e parë dhe gjithashtu 2 monedhat tregtohen edhe më natyrshëm.

AVAX kryeson listën e parashikueshmërisë së kriptove... por argumentet e tjera mund t'ju befasojnë

Ju nuk mund të parashikoni të ardhmen, por mund të merrni nga e kaluara.

Dhe disa tokena kripto janë shumë (shumë) ekstra të parashikueshëm se të tjerët, kur vlerësoni modelet e tyre historike të tregtimit.

Në realitet, veçanërisht 5 kriptovaluta kanë shfaqur në fakt atë lloj parashikueshmërie të tregtimit që mund t'u ofrojë investitorëve vëzhgues të kriptove një përfitim të konsiderueshëm në tregje.

Këto 5 shenja kanë treguar të gjitha diçka të ngjashme:

  • Pasi u zbuluan probleme të forta të favorshme, ata balancuan një rritje në vlerë kur u përcaktuan pas 24, 48 dhe gjithashtu 72 orësh
  • Pasi u zbuluan probleme të rënda të favorshme, zakonisht ata ngjiteshin gjithashtu pas orës 24, 48 dhe gjithashtu 72 orësh
  • Fitimi minimal i zakonshëm mbi 72 orë në përputhje me një flamur të rëndë ishte 10% mahnitëse

Ndërsa ky është një hap i detyrës së mëparshme tregtare dhe gjithashtu (sigurisht) jo një garanci e efikasitetit në të ardhmen, është e mahnitshme të kihet parasysh se këto argumente, të udhëhequra nga Orteku (AVAX) tregojnë veprime që balancojnë rregullisht të përkulura në fitime të rëndësishme, gjithashtu si të tjera argumentet - të përbërë nga AAVE dhe gjithashtu Curve (CRV) - kanë një tendencë për të * reduktuar * në vlerë mbi kohëzgjatje të krahasueshme, dhe gjithashtu argumentet e tjerë tregojnë disa lidhje me problemet historike të tregtimit.

Sfondi për njohjen e parashikueshmërisë

Nëse në të vërtetë keni qenë në përputhje me CryptoPumpNews sidoqoftë këtë vit të kaluar, me shumë mundësi keni kontrolluar sistemin ekskluziv të njohurive të informacionit Markets Pro, si dhe shenjën e tregtimit të stilit sasior të quajtur VORTECS ™ Score.

Në ekzaminimet thjesht teorike, automatike, statistikat prodhojnë një ROI psikedelike që mund të arrijë në shumë përqindje të panumërta kur përkeqësohet gjatë shumë muajve.

Megjithatë, kur përfshin vendosjen e kriterit historik për të funksionuar si një kapitalist normal, njohja e sjelljeve private të secilës pronë kripto është shumë praktike sesa admirimi i informacionit të grumbulluar. Këtu është një metodë që investitorët mund të informojnë se cilat prona janë më të mundshme për t'u pajtuar me kurset e njohura mbi metodën e kthimeve të mëdha.

sfondi i kujt është më shumë rima?

Sugjerimi që qëndron pas rezultatit VORTECS™ është t'u ofrojë investitorëve një pamje nga sytë e shpendëve mbi modelet shumëdimensionale në informacionin e mëparshëm të efikasitetit të pronave kripto. Koncepti thelbësor që qëndron në themel të energjisë së Rezultatit është se shpeshherë argumentet private veprojnë në metoda të krahasueshme në mënyrë të dallueshme për sa i përket metrikës së tregtimit dhe gjithashtu pikëpamjes sociale… ditë përpara nisjes së tarifave të tyre (ose rezervuarit të magazinimit) Kur zbulohen herët, këto konsistenca mund të edukojnë zgjedhjet e tregtimit, pavarësisht nga fakti se ato nuk parashikojnë kurrë aktivitetin e kostos.

Fitimet mesatare historike

Grafiku përfshin njëzet monedha që në fakt kanë pasur më shumë rrethana të VORTECS ™ Rezultatet mbi 80 ose 90, të numëruara duke pasur parasysh se sistemi është nisur.

Vlerësimet e larta sugjerojnë vetëbesimin e formulës se përmbledhja ekzistuese e monedhës është tradicionalisht e favorshme. Një vlerësim prej 90, ndonëse mjaft i pazakontë, është kuptimplotë për vetëbesimin e formulës se normat në përgjithësi janë zhvendosur në përgjithësi më të mëdha dhe gjithashtu me më shumë funksione kur në të kaluarën ka parë probleme të krahasueshme tregtare.

Shiritat përfaqësojnë fitime të zakonshme pas periudhave të veçanta nga arritja e vlerësimit të lartë. Për shembull, shiriti miqësor ndaj mjedisit, i shënuar si 72/90 në përrallë, përfaqëson fitimet e zakonshme që prona ka krijuar në të vërtetë 72 orë pasi ka arritur vlerësimin 90; shiriti portokalli programon kthimet e zakonshme pas 48 orësh nga arritja e rezultatit VORTECS™ prej 80.

b24e25a091bf7ba861d5087d93837c6e - AVAX kryeson listën e parashikueshmërisë së kriptove... por argumentet e tjera mund t'ju befasojnë - 7

Orteku (AVAX) është ndoshta profesioni më i dukshëm dhe gjithashtu i rregullt për financuesit e kriptove që përdorin vlerësimin historik si përbërës të studimit të tyre. Jo vetëm që vlerësimet e larta lidhen drejtpërdrejt me mirënjohjen e kostos, por fitimet në fakt e kanë përmirësuar në mënyrë të përsosur tezën e formulës.

Rezultati 80, Shitet pas 24 orësh: Fitimi mesatar 3%

Rezultati 80, Shitet pas 48 orësh: Fitimi mesatar 6%

Rezultati 80, Shitet pas 72 orësh: Fitimi mesatar 9%

Rezultati 90, Shitet pas 24 orësh: Fitimi mesatar 12%

Rezultati 90, Shitet pas 48 orësh: Fitimi mesatar 16%

Rezultati 90, Shitet pas 72 orësh: Fitimi mesatar 28%

Disa të tjera janë gjithashtu jashtëzakonisht të rregullta, me bare që qëndrojnë shumë ngushtë me njëri-tjetrin.

Axie Infinity (AXS) është një shembull fantastik: 4% në 24/80, 7% në 48/80, 9% në 72/80.

Të tjerët dhanë kthime të moderuara pasi arritën 80, por dolën jashtëzakonisht mirë pasi grumbulluan 90:

Për shembull, Treguesi (TRB) me kthime të zakonshme prej 5% në 72 orë pas goditjes 80 dhe gjithashtu 17% në 72 orë pas grumbullimit të 90.

Disa shirita gjithashtu synojnë të renditura më poshtë absolutisht jo, duke vënë në dukje ato shenja që shpesh priren të bien në përputhje me rezultatet e larta VORTECS™ – megjithatë, këto janë tejkaluar shumë.

Pjesa më e madhe e pronave të kriptove që kalojnë rezultatin VORTECS™ prej 80 shohin mirënjohje të rregullt në 24 deri në 72 orë në vijim, dhe gjithashtu zakonisht për një kohë më të gjatë.

Ajo që rekomandon grafiku është që investitorët mund të jenë ekstra pozitiv kur Rezultati VORTECS™ ndriçohet AXS, MATIC, AVAX, LUNA, dhe gjithashtu TRB ndërsa punoni edhe më shumë me të tilla si të AAVE ose CRV.

Grupi Markets Pro gjurmon vazhdimisht efikasitetin e pronave private së bashku me vetë rezultatin. Përbërja e detajuar e faktorëve përkatës të informacionit publikohet çdo pushim fundjave në rekordin VORTECS™ një herë në javë për të ndihmuar klientët të bëjnë idealin nga abonimi i tyre.

Cointelegraph është një autor i informacionit monetar, jo një konsulent investimesh financiare. Ne nuk ofrojmë rekomandime të personalizuara ose të personalizuara për investime financiare. Kriptovalutat janë investime financiare të paqëndrueshme dhe gjithashtu tërheqin një kërcënim thelbësor që konsiston në kërcënimin e dështimit të pakthyeshëm dhe gjithashtu. Efikasiteti i kaluar nuk është një shenjë e rezultateve të ardhshme. Shifrat dhe gjithashtu grafikët janë të duhura në kohën e kompozimit ose siç ose përkufizohen ndryshe. Teknikat e kontrolluara drejtpërdrejt nuk janë sugjerime. Konsultohuni me konsulentin tuaj monetar përpara se të bëni zgjedhje monetare.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju