Orteku rritet në nivele të reja pas miratimit të Deloitte - Por rreziqet shfaqen për çmimin AVAX

Kontabilisti "Big Four" prezantoi se mund të përdorte blockchain-in e Avalanche për një sipërmarrje të re.

Orteku rritet në nivele të reja pas miratimit të Deloitte - Por rreziqet shfaqen për çmimin AVAX

Orteku (AVAX) u rrit në një çmim të ri të tepërt më 18 nëntor dhe publikoi funksione javore pasi zhvilluesi i tij, Ava Labs, hyri në një partneritet me agjencinë kontabël "Big Four" Deloitte.

Çmimi i AVAX arriti disi mbi 110 dollarë pasi u rrit rreth 16% nga java në datë (WTD), me kapak të tregut të tij të qarkulluar që arrin në 23.76 miliardë dollarë, gati 0.93% e të gjithë kapitalit të tregut të kriptove.

Në dallim, tokenët rivalë kryesorë të AVAX, së bashku me Bitcoin (BTC) dhe Ether (ETH), ranë me mbi 13% dhe 12.50% WTD, respektivisht. 

f861499aae67e160b09b5c88b20fd22a - Orteku rritet në nivele të reja pas miratimit të Deloitte - Por rreziqet shfaqen për çmimin AVAX - 11

Miratimi i AVAX FOMO

AVAX zgjodhi shenjat e tij bullish nga rezolucioni i Deloitte për të përdorur blockchain-in e Ortekut për të ndërtuar një platformë për reduktimin e katastrofave.

Marrëveshja, në përputhje me themeluesin e Avalanche, Emin Gün Sirer, "do të ndihmonte qeveritë shtetërore dhe lokale të demonstrojnë lehtësisht përshtatshmërinë e tyre për financimin e urgjencës federale". Weblogu i Avalanche paraqet një tjetër të famshëm se opsionet e tyre të blockchain do të ndihmonin Deloitte në "minimizimin e mashtrimit, mbeturinave dhe abuzimit", gjë që është e përhapur në opsionet aktuale të administrimit të katastrofave.

Në element, AVAX funksionon si një teknikë tarifore e brendshme për Avalanche, dmth., një njësi themelore e llogarisë midis një numri nënrrjetesh të krijuara në platformën Avalanche. Përdoruesit përdorin gjithashtu AVAX për të fituar fitime pasive duke vendosur paratë e tyre në komunitet.

Rasti i mundshëm i përdorimit të AVAX brenda teknikave të ardhshme të administrimit të katastrofës Deloitte i shtyu tregtarët të bënin thirrje të guximshme rritëse. Newsquake, një shërbim CryptoPumpNews Markets Pro, njohu në mënyrë efikase ndjenjën rritëse si një rast të mundshëm për lëvizjen e tregut në kohë reale përpara rritjes së çmimit AVAX.

755bcd6cf8a60c5ef4a2d5554c14ebb1 - Orteku rritet në nivele të reja pas miratimit të Deloitte - Por rreziqet shfaqen për çmimin AVAX - 13

Ndërkohë, Rezultati VORTECS™ i CryptoPumpNews Markets Pro u kthye pa përvojë më 12 nëntor, përpara se AVAX të ngjitej në nivele të reja. Rezultati VORTECS™ është një krahasueshmëri algoritmike e rrethanave historike dhe aktuale të tregut që rrjedh nga një përzierje e faktorëve të njohurive së bashku me ndjenjën e tregut, sasinë e blerjes dhe shitjes, veprimet më të fundit të çmimeve dhe ushtrimin në Twitter. 

Perspektiva teknike e AVAX

Analisti pseudonim i tregut "Seq" postoi në Twitter një sinjal emoji rakete për të vënë në dukje paragjykimet e tyre afatgjata pozitive për tokenin Avalanche bazuar kryesisht në adoptimin e Deloitte.

Një analist tjetër, Nico, i famshëm se rritja më e re e çmimeve të AVAX-it shoqëroi një rritje të vëllimeve të blerjeve dhe shitjeve, duke dëshmuar se rritja aktuale kishte një vrull të fortë pas saj, duke përfshirë:

“Duke kërkuar për atë në HODL rreth zonës ATH, duke synuar për një ritest/rrokullisje si vazhdim. Nëse ndodh, atëherë kërkoni 210k $+”

Megjithatë, rritja e AVAX-it këtë javë e bëri atë një aktiv të mbiblerë, bazuar kryesisht në sinjalizimet e tij të indeksit relativ të energjisë (RSI). Si rezultat përfundimtar, AVAX u rrit duke u mbinxehur. 

Të ngjashme: Ripërcaktimi i financave: Orteku lëshon fondin prej 200 milion dollarësh, wXRP për të debutuar në Ethereum, 29 tetor–nëntor. 5

Çmimi i AVAX-it ra me më shumë se 10% më 18 nëntor pasi arriti dokumentin e tij të tepërt prej 110 dollarësh. Për më tepër, tendosja nxitëse u intensifikua sepse tokeni i Ortekut ekzaminoi vijën e prirjes së tij të pjerrët të rezistencës (me pika) që përbënte një pykë në rritje në konjugim me uljen e asistencës së linjës së trendit në rritje nën (vija e trendit të zi).

fb08817cac844490e5ee02e9c769bca1 - Orteku rritet në nivele të reja pas miratimit të Deloitte - Por rreziqet shfaqen për çmimin AVAX - 15

Idealisht, çmimi AVAX mund të vazhdojë duke u rritur derisa/përpara të godasë kulmin (qëllimi në vendin ku dy linjat e prirjes së tij konvergojnë). Më pas, mund të kërcënojë rënien me aq shumë sa kulmi maksimal midis 2 vijave të trendit. Kjo përafërsisht e vendos AVAX-in në rrugën drejt 90 dollarëve.

Një divergjencë transparente e rënies midis një çmimi në rritje AVAX dhe RSI-së së tij në rënie, lë të kuptohet gjithashtu për dobësimin e momentit përmbys të shenjës.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju