Orteku krijon fond prej 200 milionë dollarësh për të joshur zhvilluesit kryesorë të kriptove

Fondi prej 200 milionë dollarësh synon të nxisë zhvillimin si dhe teknologjinë në rrjetin Avalanche.

Orteku krijon fond prej 200 milionë dollarësh për të joshur zhvilluesit kryesorë të kriptove

Fondacioni Avalanche ka prezantuar në fakt "Blizzard" - një fond që përdor më shumë se 200 milionë dollarë në shpërblime për projektuesit që përmirësojnë rrjetin e Avalanche (AVAX).

Fondi sigurisht që do t'u japë likuiditet atyre punëve në fazat e hershme që prezantojnë aplikacione të financimit të decentralizuar (DeFi), simbole të pandryshueshme (NFT), si dhe artikuj të tjerë të ndryshëm në Ortekë.

Orteku është një rrjet Proof-of-Stake që u lëshua në shtator 2020. Rrjeti shfaq pajtueshmërinë me Ethereum Virtual Machine (EVM), duke u mundësuar dizenjuesve të portojnë aplikacionet e decentralizuara nga Ethereum Rrjeti aktualisht shfaq më shumë se 320 vende pune që aktualisht po e përmirësojnë e kompanisë më të mirë të stablecoin Tether, e shquar DEX SushiSwap, si dhe e kompanive orakull Chainlink si dhe The Graph.

Sipas lajmeve të 1 nëntorit, faktorët e Blizzard përbëhen nga Fondacioni Avalanche, Ava Labs, Polychain Capital, Three Arrows Capital, Dragonfly Capital, si dhe CMS Holdings.

Blizzard sigurisht që do të përqendrohet në 4 vendndodhje jetike të zhvillimit në të gjithë komunitetin ekologjik të Ortekut – DeFi, aplikacionet e sipërmarrjes, NFT-të, si dhe aplikacionet e shoqërisë. Fondet sigurisht që do të përdoren për investime financiare në kapital, blerje simbolike, iniciativa bashkëpunimi, inovacion, si dhe rritje të shërbimeve.

Ndërtuesve brenda komunitetit ekologjik sigurisht që do t'u ofrohet ndihmë e përsëritur, me kreun e shtetit të Ava Labs, John Wu, duke përmendur:

“Blizzard po hyn në komunitetin e Avalanche në një moment kyç, ku ky fluks përdoruesish dhe aktiviteti kërkon risi të vazhdueshme në aplikacionet e reja dhe rastet e përdorimit në platformë.”

Orteku është rrjeti i 6-të më i madh i provës së aksioneve me një kapitalizim bast prej 14 miliardë dollarësh, si dhe me 56% të bastit të furnizimit të tij aktualisht.

Sipas DefiLlama, Orteku është lidhja e 5-të më e madhe me një vlerë të përgjithshme të siguruar prej 8.5 miliardë dollarësh, me TVL-në e saj që në fakt është rritur me 2,624% nga thjesht 312 milionë dollarë në gusht.

Related: Consulting Cointelegraph: Si orteku po imagjinon DeFi

Sipas CoinGecko, AVAX ka rënë rreth 18% nga niveli më i lartë i të gjitha kohërave i 23 shtatorit prej 79.31 dollarë, duart e fundit të tregtimit për 64.80 dollarë në kohën e kompozimit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju