Rregullatori australian i letrave me vlerë nxjerr udhëzime për ETP-të e kriptove

Rregullatori australian i letrave me vlerë vendosi të mos thërrasë për transportuesit e kriptove ETF për të mbajtur ruajtje të kriptove për banesa.

Rregullatori australian i letrave me vlerë nxjerr udhëzime për ETP-të e kriptove

Komisioni i Letrave me Vlerë të Australisë dhe gjithashtu Komisioni i Investimeve (ASIC) ka lëshuar në të vërtetë veprimin e tij për takimet publike për artikujt e tregtuar në shkëmbim të kriptomonedhave (ETP) së bashku me ndihmën e re të tregut.

Të premten, rregullatori nisi një koleksion nevojash rregullatore për fonde që synojnë të përdorin kripto ETP, të përbërë nga fonde të tregtuara në shkëmbim (ETF) dhe gjithashtu artikuj të strukturuar, duke iu përmbajtur muajve të emërimit të tregut të nisur në fund të qershorit.

Sipas ndihmës kryesore, ASIC në të vërtetë deri më tani ka ndezur ETP-të bazuar në kriptovaluta të rëndësishme si Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu Ether (ETH) dhe gjithashtu parashikon që shumë më tepër zotërime kriptosh të bëhen një strukturë për ETP-të në të ardhmen:

“Në tetor 2021, Bitcoin dhe Ether duket se plotësojnë të pesë faktorët e identifikuar më lart për të përcaktuar asetet e duhura themelore për një ETP. Ne presim që gama e kripto-aseteve të produkteve jofinanciare që mund të kënaqin këta faktorë do të zgjerohet me kalimin e kohës.”

“Në mënyrë që të bëhet një bazë e duhur për një ETF kripto, kripto-asetet duhet të kenë një nivel të lartë mbështetjeje institucionale, një treg spot të pjekur, një treg të rregulluar të të ardhmes, ofrues shërbimesh me reputacion dhe me përvojë dhe mekanizma çmimesh transparente,” rishikon ndihma.

Për çdo aplikim të artikullit kripto ETF, shkëmbimet e akredituara duhet të vlerësojnë nëse ofruesi ka aftësinë për të përmbushur përgjegjësitë e tij në lidhje me artikullin, që konsiston në ofrimin e ruajtjes së sigurt dhe gjithashtu të mbrojtur së bashku me marrjen e licencave përkatëse.

Në një reagim ndaj emërimit publik, ASIC deklaroi gjithashtu se nuk bën thirrje për ruajtje të kriptove rezidenciale për subjektet që lëshojnë ETF kripto, duke mbajtur parasysh se kufizime të tilla do të kufizonin padrejtësisht konkurrentët.

“Ndërsa ne pranojmë shqetësimet e ngritura nga të anketuarit në lidhje me ruajtjen me bazë jashtë shtetit të aseteve kripto, siç është potenciali për vështirësi në rikuperimin e aktiveve nëpër juridiksione, ne konsiderojmë se do të ishte e papërshtatshme të mandatohej një kërkesë për kujdestari vendas”, rishikon të dhënat.

Related: Më shumë se 40 ETF të parave elektronike presin autorizimin rregullator të Shteteve të Bashkuara

Informacioni vjen menjëherë pasi mbikëqyrësi australian i fondit mbrojtës Cosmos Asset Management debutoi ETF-në e tij të lidhur me miniera kripto në Chi-X Australia të enjten. Digital, Hive Blockchain Technologies, Hut 8 Mining dhe gjithashtu të tjera.

Ofruesi Australian i shërbimit ETF BetaShares po përgatitet gjithashtu të lëshojë një ETF kripto të lidhur me biznesin e tregut si Coinbase dhe gjithashtu MicroStrategy. Kripto ETF me sa duket do të fillojë tregtimin në Bursën Australiane të Letrave me Vlerë nën çmimin CRYP javën e ardhshme.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju