Klubi australian i bejsbollit Perth Heat për të paguar atletët në Bitcoin

Perth Heat me siguri do të përdorë Rrjetin Bitcoin Lightning për t'u paguar lojtarëve ekspertë të bejsbollit dhe gjithashtu personelit.

Klubi australian i bejsbollit Perth Heat për të paguar atletët në Bitcoin

Klubi australian i bejsbollit Perth Heat ka zbuluar në fakt një bashkëpunim me CPU-në e ripagimit të Bitcoin OpenNode për të miratuar dhe gjithashtu paguar në Bitcoin (BTC). Bashkëpunimi i lejon Perth Heat të paguajë lojtarë ekspertë dhe gjithashtu personelin në Bitcoin

Sipas deklaratës, klubi i ekspertëve të aktiviteteve sportive sigurisht që do të dërgojë dhe gjithashtu do të marrë shlyerje në Bitcoin përmes rrjetit Lightning. Në përmirësim, bashkëpunimi me OpenNode lejon kompaninë Perth Heat të miratojë shlyerjet e Bitcoin për sponsorizime, produkte dhe gjithashtu prurje të ndryshme fitimesh.

Duke marrë pikë edhe më shumë, Perth Heat në fakt e ka riemërtuar veten për t'u quajtur "skuadra e bejsbollit të Bitcoin".

Klubi në fakt ka ofruar gjithashtu një produkt të markës Bitcoin në faqen e tij kryesore. Duke treguar përkushtim të qëndrueshëm ndaj nxitjes kryesore të Bitcoin, deklarata përmendi:

“Si pjesë e kësaj ekskluzive botërore sportive, Perth Heat do të mbajë Bitcoin në bilancin e klubit.”

Steven Nelkovski, CEO i Perth Heat mendon se pranimi i vlerave themelore të procedurës së Bitcoin "do të frymëzojë të tjerët të përqafojnë një sistem monetar që kërkon krijimin e vlerës për të lulëzuar". Sipas "shefit të bitcoin" të klubit, Patrick O'Sullivan:

“Klubi ka krijuar tashmë një pozicion fillestar në BTC për të ndihmuar në sigurimin e të drejtave të pronësisë dixhitale në rrjetin monetar më të sigurt në botë dhe do të vazhdojë të riinvestojë kapitalin e disponueshëm në Bitcoin. Perth Heat po përqafon realitetin se e ardhmja e parave dhe thesareve të korporatave do të jetojë në zinxhirin e bllokimit të Bitcoin.

Related: Senatorët australianë që promovojnë kombin që të përfundojë të jetë qendra e mëposhtme e kriptove

Land Down Under ka rritur në fakt iniciativat këtë vit për të lejuar nxitjen e kontrolluar të kriptove. Më 20 tetor, një bord i Senatit Australian kërkoi një rishikim të plotë të rregulloreve të kriptove dhe gjithashtu licencimin.

Siç raportoi Crypto PumpNews disa ditë më vonë, Komisioni i Letrave me Vlerë të Australisë dhe gjithashtu Komisioni i Investimeve lançoi një standard që ndriçon Bitcoin dhe gjithashtu artikujt e tregtuar në shkëmbim të bazuar në Ether (ETH):

“Që nga tetori 2021, Bitcoin dhe Ether duket se plotësojnë të pesë faktorët e identifikuar më lart për të përcaktuar asetet e duhura themelore për një ETP. Ne presim që gama e kripto-aseteve të produkteve jofinanciare që mund të kënaqin këta faktorë do të zgjerohet me kalimin e kohës.”

Një studim aktual i kryer nga Crypto com zbuloi gjithashtu se njerëzit australianë janë po aq të etur për të kontrolluar investimet financiare kripto. Nga 2,020 australianë të pyetur të moshës nga 18 deri në 59 vjeç, 26% reaguan se me siguri do të mendonin të ofronin disa për Krishtlindje ose të blinin dhurata të lidhura me kriptografinë.

65577981c4e3369684e6cae030178dd1 - Klubi australian i bejsbollit Perth Heat për të paguar atletët në Bitcoin - 7

Sipas mbikëqyrësit bazë të Crypto com, Karl Mohan, "australianët janë qartësisht shumë të prirur për të adoptuar kriptomonedha dhe për të integruar përdorimin e tyre në shpenzimet e përditshme".

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju