Firma australiane do të nisë një aksion grupor prej 100 milion dollarësh mbi tokenin e dyshimtë QOIN

Kompanitë e tokenit Australian QOIN janë krijuar për t'u marrë me një pretendim prej 100 milionë dollarësh që i ngarkon ato për marketing piramidale, si dhe mashtrime.

Firma australiane do të nisë një aksion grupor prej 100 milion dollarësh mbi tokenin e dyshimtë QOIN

Kompania e një kriptomonedhe të diskutueshme që mund të ofrohet vetëm në grupe prej 125 dollarësh në ditë në një shkëmbim të vetmuar, po merret me shtyrjen nga një firmë rregulluese australiane.

Firma rregullative me bazë në Queensland, Salerno Law, ka strategji për të paraqitur një padi që tarifon BPS Financial Limited – biznesi që qëndron pas kodit QOIN – për pjesëmarrje në sjellje mashtruese dhe mashtruese, marketing piramidale të artikujve ekonomikë, si dhe mosrespektim të kushteve ekonomike politikat e zgjidhjeve. Pretendimi me siguri do të kërkojë probleme prej 100 milionë dollarësh.

Salerno Law, i cili është ekspert në mosmarrëveshjet e kriptove, filloi të grumbullonte shprehje interesi nga kapitalistët, si dhe nga shitësit që kishin pësuar në të vërtetë humbje si rezultat i kufizimeve relativisht të përafërta të vendosura ndaj shitësve QOIN kohët e fundit.

Simbolet QOIN lëshohen në zinxhirin bllokues të pronarit Qoin të biznesit. Si i tillë, QOIN nuk mbështetet nga shkëmbimet e decentralizuara, si dhe thjesht mund të ndërrohet duke përdorur 'Block Trade Exchange' (BTX Exchange) – e cila i ndalon individët të ofrojnë vlerë më të madhe se 125 dollarë të tokenit çdo ditë. Sidoqoftë, individët janë në gjendje të bëjnë blerje QOIN midis 100-10,000 dollarë.

BTX është nënshkruar me Australinë e Letrave me Vlerë si dhe Komisionin e Investimeve (ASIC).

BTX Exchange, BPS si dhe Qoin rregullohen të gjitha nga të njëjtët 2 meshkuj, Tony Wiese si dhe Raj Pathak Pathak si dhe Wiese janë gjithashtu mbikëqyrësit e përbashkët të Bartercard, i cili është një sistem tregtimi shkëmbimi që u lejon kompanive të shkëmbejnë produkte si dhe zgjidhje që përdorin një sistem ekskluziv të historisë së kreditit të quajtur 'dollarë tregtar'.

Salerno Law pretendon se në fakt ka biseduar me një numër pronarësh të Qoin, që pretendojnë se ata në fakt kanë përjetuar probleme të konsiderueshme në ofrimin ose nxjerrjen e tokenit në shkëmbimin BTX, si dhe marrjen e tokenit tek shitësit.

"Është pretenduar nga mbajtësit dhe tregtarët se ata ose nuk janë në gjendje të pranojnë pagesat e Qoin ose të shkëmbejnë tokenin për monedhën fiat për shkak të kushteve të BTX Exchange, duke i lënë ata me një shenjë pa dobi."

Qoin refuzon këto pretendime sigurimesh, duke i përcaktuar ato "të pabaza" në një deklaratë të publikuar në faqen e saj të internetit më 28 tetor.

Ekzaminimet publike të ofruara nga individët Qoin përdorin gjithashtu analiza të mprehta të detyrës.

“Qoin është një shaka TOTALE. Qëndroni larg kësaj kompanie dhe janë marrëdhënie të pista të dyshimta,” publikoi një klient në faqen e internetitProduct Review

“0 është vlerësimi im. Kjo NUK është dhe do ta përsëris përsëri, JO një investim. Është një sistem i mbyllur shkëmbimi ndërmjet bizneseve. Pasi të keni futur paratë tuaja, maksimumi që mund të tërhiqni aktualisht është 125 dollarë nëse mundeni,” përfshiu Michelle nga New South Wales.

Lexoni shumë më tepër: Blockchain Australia largon detyrën e kriptove të shitësit me pakicë Qoin

Përshtatja e Salerno nuk është hera e parë që Qoin sulmohet, me organizatën e tregut të lagjes Blockchain Australia duke eliminuar abonimin e Qoin si dhe duke kërkuar që emri i tij si dhe dizajni i logos të hiqen nga reklamat dhe promovimet e marketingut në shkurt të vitit këtë vit, mes akuzave, faktikisht është marrë pjesë në marketingun piramidale.

"Ish Anëtarit i është kërkuar të ndërpresë përdorimin e logos dhe emrit të Blockchain Australia në lidhje me biznesin ose aktivitetet e tyre promovuese," krijoi Blockchain Australia në atë kohë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju