Kryetari i ASIC Longo e quan kërkesën në rritje për kripto "të pamundur për t'u injoruar"

Ai informoi një treg të synuar se rritja e parave të blockchain ka qenë në të vërtetë "asgjë më pak fenomenale".

Kryetari i ASIC Longo e quan kërkesën në rritje për kripto "të pamundur për t'u injoruar"

Joe Longo, kryetar i Komisionit Australian të Letrave me Vlerë dhe gjithashtu i Investimeve, ose ASIC, foli në Super Rishikimin Financiar Australian dhe gjithashtu në Samitin e Pasurisë të hënën në Hotelin Fullerton në Sidnei.

Rritja e kriptove, tha ai, në fakt ka qenë "asgjë më pak fenomenale dhe e pamundur për t'u injoruar".

Si autoritet rregullator biznesi dhe gjithashtu tregjesh, Longo rrëfeu për një tërheqje të veçantë me kompanitë e pavarura të decentralizuara ose DAO. Ai deklaroi se ato ofrojnë vështirësi të veçanta për autoritetet rregullatore mbarëkombëtare si ASIC:

“Për të parafrazuar një koncept të njohur për avokatët e korporatave, kujt i drejtohet ASIC për të përcaktuar mendjen dhe vullnetin drejtues të një DAO? Nuk është e qartë se kush është përgjegjës nëse gjërat shkojnë keq, apo nuk shkojnë siç është menduar apo parashikuar. As nuk është e qartë se si një DAO, vetë, mund të mbahet përgjegjës në një gjykatë."

Longo identifikoi kërkesën e lartë të klientëve për produkte ose shërbime kripto në Australi, dhe gjithashtu mbajti parasysh se ASIC ka ende zgjedhje thelbësore për të bërë në lidhje me planin në zonën e kriptove, "Kudo që të zbresim nga një perspektivë e politikave […] kripto është në pragu ynë, këtu dhe tani, dhe duke u nxitur nga kërkesa e jashtëzakonshme e konsumatorëve dhe e investitorëve.”

Ndërsa vërejtjet e tij konsistonin në kujdesin për kapitalistët, kryetari pa se hyrja aktuale e Commonwealth Bank në tregun e kriptove duke ofruar performancë të tregtimit të kriptove për individët e aplikacionit të saj ishte një veprim vendimtar për të identifikuar në zhvillimin e tregjeve të kriptove:

“Fakti [që] banka më e madhe e Australisë tashmë po propozon një mjet kripto-ekspozimi për klientët e saj me pakicë është tregimtar. Po, është vetëm një projekt pilot, por drejtimi i përgjithshëm është i qartë. Ky debat nuk është më në periferi të industrisë së shërbimeve financiare.”

Pasioni i Australisë në fushën e blockchain duket se është rritur në të vërtetë gjatë kursit të trajnimit të muajve aktual. Të premten, më 19 nëntor, CEO i Bankës së Komonuelthit të vendit deklaroi se ai është shumë më i shqetësuar në lidhje me humbjen në rritjen e kësaj risie fillestare sesa me çdo lloj kërcënimi të synuar që lidhet me nxitjen. Më 2 nëntor, Senati i Australisë foli me zjarr për sektorin, duke duartrokitur mbështetësit e kriptove të vendit për vendosmërinë e tyre për të mirëpritur udhëzimin.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju