Azia-Paqësori udhëheq botën në kërkimet NFT në Google

Kërkimet e Google për "NFT" tejkaluan edhe një herë kërkesat e "kriptomonedhave" në shtator pas një rritjeje të konsiderueshme në mars

Azia-Paqësori udhëheq botën në kërkimet NFT në Google

Mes bumit të vazhdueshëm të simboleve të pandryshueshme (NFT), individët në vendet e Azi-Paqësorit (APAC) duken më të interesuarit në lidhje me NFT-të, sipas informacionit të Google Trends.

Informacioni i Google Trends zbulon se Kina, Singapori si dhe Hong Kongu janë 3 vendet kryesore në botë në lidhje me shumëllojshmërinë e kërkimeve "NFT" në Google gjatë vitit të kaluar.

Sipas informacionit, Kina ka ngarkuar në fakt shumëllojshmërinë më të madhe të kërkimeve të tilla, me indeksin e kërkimit në Google që arrin deri në 100 faktorë. Singapori si dhe Hong Kongu i përmbahen me 67 si dhe 62 faktorë, veçanërisht. Kombet e tjera të rëndësishme me pamje nga "NFT" përbëhen nga Venezuela, Filipinet, Qiproja, Kanadaja, Zelanda e Re, Australia si dhe Shtetet e Bashkuara.

3ef279b28a050e61e75ab5bce74ef719 - Azia-Paqësori kryeson botën në kërkimet NFT në Google - 9

Vendi më i populluar në APAC, Kina mund të zhvendoset drejtpërsëdrejti në NFT-të për të reduktuar efektet e kufizimit më aktual tepër të kriptos të futur në fund të shtatorit, sipas Khashayar Abbasi, një faktor në revistën Bankless Times të fokusuar në financa.

“Vendi kohët e fundit ndaloi tregtimin e kriptomonedhave, gjë që mund të bënte që investitorët e etur për kriptomonedha të kalojnë drejt NFT-ve,” pohoi Abbasi. Ai mbajti parasysh se titani i tregtisë elektronike të Kinës, Alibaba, prezantoi industrinë e vet NFT në gusht, e cila gjithashtu mund të nxisë edhe më shumë tërheqjen e NFT-ve në Kinë.

Sipas një regjistrimi nga Bankless Times, sasia më e madhe e kërkimeve "NFT" në Kinë e kishte origjinën nga distrikti lindor i Zhejiang, qyteti i Shangait, si dhe rrethi Hubei, aktualisht më i njohur si shtëpia e Wuhan-it. Ajo duhet të mbahet. duke pasur parasysh se Google në fakt është penguar praktikisht në Kinë për shkak të vitit 2010 si komponent i "Firewall-it të Madh".

“Vendet aziatike janë zakonisht më të mësuara me sistemet pa para dhe të dixhitalizuara sesa ato perëndimore, kështu që kjo mund të jetë arsyeja pse miratimi i tyre i NFT-ve ka qenë kaq i përhapur,” përfshiu Abbasi.

Sipas të dhënave, kërkimet e Google për "NFT" tejkaluan edhe një herë kërkesat e "kriptomonedhave" në shtator, në përputhje me një rritje të konsiderueshme të mëparshme në mars.

Si e tillë, Japonia ka përqindjen më të madhe të kërkimeve NFT mbi kriptovalutat pasi tregu krejt i ri padyshim rritet në tërheqje. Në krahasim, Nigeria ka përqindjen më të lirë të kërkimeve NFT mbi kripto, pasi vendi ka çmimet më të larta të posedimit të kriptove në botë, sipas informacionit nga Statista.

Të lidhura: DeFi rrëmben shpejtësinë kur ndërrohen zinxhirët e bllokut, si dhe rriten NFT-të

71d2876d67cb412f2d0010c9eba8b213 - Azia-Paqësori kryeson botën në kërkimet NFT në Google - 11

Sipas Abbasit, bota në fakt thjesht ka filluar të zbulojë idenë e ajsbergut kur bëhet fjalë për përdorimin e rasteve të NFT-ve, që konsiston në një shans krejt të ri për njerëzit e pasur për të shfaqur pasuritë e tyre.

“Më parë, njerëzit e pasur blinin orë të shtrenjta për të treguar pasurinë e tyre dhe vetëm ata që i takonin në jetën reale do të shihnin se çfarë kishin veshur. Tani, ju mund të blini një NFT, ta postoni në mediat sociale dhe të gjithë në mbarë botën mund të verifikojnë 100% se është e juaja,” mbajti në mendje ai.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju