Ekzekutiv i bankës ANZ: 'Pesha e parave' do të thotë se kripto-ja nuk mund të injorohet

"Kur e shikoni këtë, ne kemi arritur në përfundimin se ky është një ndryshim i madh protokolli për infrastrukturën e tregut financiar," tha Nigel Dobson, Drejtues i Portofolit të Shërbimeve Bankare të ANZ.

Ekzekutiv i bankës ANZ: 'Pesha e parave' do të thotë se kripto-ja nuk mund të injorohet

Një nga drejtuesit e moshuar të bankës ANZ ka informuar në fakt një forum në internet të Blockchain Australia se fusha e kriptove është zgjeruar në të vërtetë shumë për t'u injoruar nga paratë konvencionale.

Vërejtjet erdhën një ditë pasi kundërshtari i Commonwealth Bank zbuloi se me siguri do të prezantonte zgjidhje të tregtimit të kriptove për 10 posedime elektronike me anë të aplikacionit të saj Commbank.

Forumi në internet "State of Play" u mbajt nga Blockchain Australia më 4 Nëntor, si dhe përfshinte agjentë nga kompanitë që përbëheshin nga Mastercard, ANZ si dhe NAB që ofronin pikëpamjet e tyre në fushën e kriptove në vazhdën e lojës së CBA.

Nigel Dobson, Drejtuesi i Portofolit të Shërbimeve Bankare të ANZ specifikoi se zhvillimi i teknologjisë së kriptos, si dhe teknologjisë së blockchain gjatë 12 deri në 18 muajve të mëparshëm, në fakt e ka vendosur këtë fushë fuqishëm në radarin e bankës:

“Ka një peshë të tillë parash që thjesht në një moment nuk mund ta injorosh apo jo? Dhe e dini, në botën DeFi që ne e kemi parë për një kohë apo edhe vetëm në hapësirën e monedhës, është vetëm pesha e parave dhe cilësia e parave që po lëviz në këto vende që na bën të mendojmë, mirë, çfarë po ndodh këtu?”

“Kur e shikoni këtë, ne kemi arritur në përfundimin se ky është një ndryshim i madh protokollar për infrastrukturën e tregut financiar,” përfshiu ai.

Dobson është një huadhënës i moshuar me më shumë se 30 vjet përvojë në Barclays, Citibank si dhe ANZ Ai krahasoi përmirësimet teknike të prodhuara nga teknologjia blockchain me rezultatet transformuese që Interneti solli biznesin ndërkombëtar në fillim të viteve 2000.

“Ne po shohim të njëjtin lloj ndryshimi që po ndodh këtu. Ne po kalojmë në më të decentralizuara, ndoshta më të besueshme, më të sigurta, më të shpejta, më të lira, më të mira - ende për t'u provuar - por nëse kjo është teza se këto protokolle mund të gjenerojnë rezultate më të mira dhe modele të reja biznesi, atëherë ato nuk mund të injorohen. ”, deklaroi ai.

Related: Kompania e mjekësisë ligjore Blockchain Chainalysis hap vendin e punës në Australi

Asnjë nga pjesëmarrësit e ndryshëm të 4 institucioneve të mëdha financiare të Australisë nuk ka zbuluar në fakt ndonjë lloj strategjie të menjëhershme për t'iu përmbajtur CBA-së në lejimin e tregtisë së kriptove. Dobson specifikoi se ishte e paqartë saktësisht se si do të shkonte me siguri testi i CBA-së, megjithatë sugjeroi që ANZ ka shumë të ngjarë të regjistrohet me ngjarjen në një fazë.

“Mendoj se lëvizja që AQB-ja bëri dje ishte e guximshme dhe ende duhet parë nëse këta klientë do ta përqafojnë atë. Por sigurisht gjithçka për të cilën kemi folur sot, veçanërisht në këtë pjesë të komentit, është se anija ka lundruar. Dhe kështu ajo që duhet të bëjmë është të lundrojmë në rrugën tonë drejt shfrytëzimit të këtyre rrjeteve,” tha ai.

Vërejtjet e favorshme vënë në dukje një modifikim të konsiderueshëm nga banka, e cila kohët e fundit sqaroi një situatë me investitorin e Bitcoin me bazë në Canberra, Aaron Flynn, pasi ai ngriti një padi kundër ANZ-së ​​për de-bankare midis 2018 dhe 2019 për shkak të punës së tij si Digital Shkëmbimi i valutës (DCE).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju