Ushqimoret amerikane Kroger thotë se njoftimi për shtyp i Bitcoin Cash ishte mashtrues

Një deklaratë mashtruese pohoi se Bitcoin Cash me siguri do të miratohej në mbi 2,000 supermarkete në Shtetet e Bashkuara

Ushqimoret amerikane Kroger thotë se njoftimi për shtyp i Bitcoin Cash ishte mashtrues

Mohim përgjegjësie: Ky postim fillimisht raportoi se Kroger me siguri do të miratonteBitcoin Cash Ajo në fakt ka dhënë se është modifikuar në përputhje me detaje krejt të reja.

Zinxhiri amerikan i dyqaneve ushqimore Kroger ka refuzuar në fakt rastet se po miraton ripagesat e kriptomonedhave.

Tregtari i rëndësishëm deklaroi se një njoftim për shtyp që përmendte se sigurisht do të miratonte Bitcoin Cash (BCH) në çdo mënyrë të dyqaneve të tij, përveç blerjeve on-line, ishte një mashtrim.

Sipas Reuters, Kroger është tregtari i dytë që së fundmi ka bërë një mashtrim të tillë.

Kroger në fakt ka ndërhyrë më parë në dhomën e kriptomonedhës; në vitin 2020, kompania filloi të sigurojë kompensime Bitcoin (BTC) në dyqanin e saj me sistem stimujsh të bazuar në kriptoLolli

Crypto në fakt e ka zbuluar në mënyrë progresive metodën e saj drejt e në dyqanin ushqimor të drejtë në lloje të shumta. Në vitin 2019, Safeway – një zinxhir shtesë i rëndësishëm i dyqaneve ushqimore amerikane – filloi të ofrojë stimuj Bitcoin me Lolli, të krahasueshme me Kroger

Në fillim të kësaj vere, kompania e ATM-ve të kriptove Coin Cloud prezantoi se po përgatitej të montonte pajisje në 29 dyqane ushqimore HEB në Hjuston, Teksas

Teknologjia moderne e blockchain-it themelor të kriptomonedhave është planifikuar gjithashtu të luajë një funksion jetik në tregun e dyqaneve ushqimore. Një studim hulumtues i vitit 2019 nga kompania studimore Gartner parashikoi se 20% e 10 shitësve ushqimorë kryesorë ndërkombëtarë me siguri do të përdorin blockchain deri në vitin 2025.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju