Drejtori i Përgjithshëm i AMC Theaters konsideron shtimin e Shiba Inu si pagesë për blerjen e biletave

Nëse dominon vullneti i individëve, mundësia për të blerë bileta filmi AMC me simbole Shiba Inu mund të realizohet shpejt.

Drejtori i Përgjithshëm i AMC Theaters konsideron shtimin e Shiba Inu si pagesë për blerjen e biletave

AMC Entertainment mbetet në procedurën e përmirësimit të kuadrit të saj teknologjik për të lejuar klientët të paguajnë online me Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), si dhe Dogecoin (DOGE) për biletat e filmit. Por nuk ndalet aty. Në një postim në blogun në Twitter të premten herët në mëngjes, Adam Aron, CEO i biznesit, pyeti nëse klientët do të ishin me siguri kurioz për të paguar edhe me Shiba Inu. Në momentin e kompozimit, 97,582 klientë të Twitter kishin marrë pjesë aktualisht në anketë, me afërsisht 85% të qytetarëve që zgjodhën "Po".

Zinxhiri i famshëm i teatrit ka marrë në fakt një pasion në zgjerim në kripto kohët e fundit. Javën e kaluar, CEO i saj foli për mundësinë e lëshimit të një kriptomonedhe specifike për kompaninë. Në fillim të këtij muaji, AMC lejoi konsumatorët e saj të blinin karta elektronike elektronike nëpërmjet Dogecoin si dhe kriptovalutave të tjera të ndryshme duke përdorur buxhetin e BitPay. Në shtator, Aron ndau pasionin në prodhimin e biletave të filmit festiv si simbole të pandryshueshme, ose NFT, gjatë një takimi të CNBC.

Të premten, Shiba Inu kapërceu Dogecoin për të përfunduar të jetë kriptomonedha e nëntë më e madhe e globit sipas kapitalizimit të tregut. Sipas Etherscan, shumëllojshmëria e përditshme e blerjeve Shiba Inu ka shkuar në fakt përtej 140,000, thjesht duke hezituar për nivelin më të lartë të të gjitha kohërave prej 172,411 blerjeve të përditshme të realizuara në maj.

Në dritën e paraqitjes së një dokumenti, komuniteti ekologjik Shiba Inu në fakt është rritur duke u përbërë nga Shiba Swap, një shkëmbim i decentralizuar ose DEX. Vlera totale e siguruar, ose TVL, në Shiba Swap arrin në 537.92 milionë dollarë, bazuar në informacionin ngaDefi Llama. Aktualisht janë 29 monedha të shënuara në Shiba Swap, me 236 milionë dollarë monedha që ndryshojnë duart brenda 24 orëve të fundit, sipas CoinGecko. Përveç shenjës së tij themelore, Shiba Inu, Shiba Swap përfshin 2 simbole shtesë. Bone Shiba Swap përdoret për të zgjedhur metodat e administrimit të paraqitura nga projektuesit, ndërsa Doge Killer përdoret për të dhënë likuiditet tregtar në DEX.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju