Përmbledhja e Altcoin: 3 protokolle të zinxhirit bllokues që marrin ballë krizën e zinxhirit të furnizimit

Problemet e zinxhirit të furnizimit mbeten për t'u bërë tituj ndërkombëtarë çdo ditë. Këtu janë 3 punë që po përdorin teknologjinë moderne të blockchain për të ofruar mjete juridike.

(* 3 *)Përmbledhja e Altcoin: 3 protokolle të zinxhirit bllokues që marrin ballë krizën e zinxhirit të furnizimit

Globi i teknologjisë moderne blockchain ka ndërmarrë në fakt një përmirësim të konsiderueshëm gjatë viteve të mëparshme, pasi parimi përparoi nga ofrimi i metodave të drejtpërdrejta shkëmbimi midis 2 festimeve në një komunitet të gjerë të mbushur me protokolle me aplikacione të botës reale që variojnë nga financimi i decentralizuar deri tek elektronik unik. art.

Një fushë e tregut që në të vërtetë ka marrë kontroll që nga vonë, ndërkohë që sistemi ndërkombëtar i shpërndarjes në kohë ka rënë në të vërtetë nën stres të madh është zinxhiri i furnizimit dhe gjithashtu ekipi logjistik i punëve që përdorin mjete juridike të bazuara në zinxhirin ndërkombëtar për zinxhirin e furnizimit ndërkombëtar. komunitetit.

Ndërsa është e vërtetë që çështjet ekzistuese që hasin shitësit ndërkombëtarë, transportuesit, kamionistët dhe gjithashtu shërbimet janë të ndryshme dhe gjithashtu përbëhen nga probleme të tilla si paga e punonjësve dhe gjithashtu avantazhet, kombinimi i teknologjisë moderne blockchain përdor një përmirësim të konsiderueshëm të sistemit ekzistues, i cili zakonisht mbështetet me gjurmimin e dokumentacionit fizik ndërmjet komponentëve të rrjetit ndërkombëtar.

Ja një vështrim në disa nga protokollet kryesore të zinxhirit të furnizimit dhe gjithashtu të fokusuar në logjistikën e blockchain-it dhe gjithashtu saktësisht se si ato po shtojnë drejt rregullimit të pengesave ekzistuese që hasin në sistemin ndërkombëtar.

OriginTrail

OriginTrail është një metodë e përqendruar në ofrimin e asistencës logjistike dhe gjithashtu zgjidhjeve të biznesit në zonën ndërkombëtare duke ndryshuar komunitetin ekzistues të detajeve të ndara në Web 2.0 drejt e në një "grafik njohurish" të inkorporuar në Web 3.0.

Në një iniciativë për të ndarë më mirë objektivat e saj me publikun më të gjerë, OriginTrail kaloi përmes një riemërtimi më 1 tetor për të përfunduar si "grafiku i parë i njohurive të decentralizuara në botë", i cili është zhvilluar për të "organizuar asetet më të rëndësishme të njerëzimit, duke i bërë ato të zbulueshme, të verifikueshme. dhe me vlerë.”

Si komponent i iniciativave të rrjetit për të qenë në gjendje të gjurmojë zotërimet e të gjitha llojeve në të gjitha rrjetet, OriginTrail në fakt ka ndërmarrë një strategji me shumë zinxhirë për të promovuar ndërveprimin dhe gjithashtu aktualisht po operon në Ethereum, xDai dhe gjithashtu Polygon, dhe gjithashtu mbetet në procedura e inkorporimit me Polkadot

Objektivat afatgjatë të procedurës konsistojnë në zhvillimin e zinxhirit fizik të furnizimit, në mënyrë që të bëhet e mundur rregullimi, gjetja dhe konfirmimi i të gjitha llojeve të produkteve, të përbërë nga art, diploma, certifikata, simbole të pandryshueshme dhe gjithashtu zotërime të decentralizuara financuese.

Kohët e fundit, puna mori një pëlqim të llojeve, pasi token e saj TRAC ishte e detajuar në Coinbase, shkëmbimi kryesor i kriptomonedhave me bazë në Shtetet e Bashkuara, i cili ndihmoi në rritjen e vlerës së saj në një dokument krejt të ri me 387 dollarë.

7644508867cf7ca4506defe37f65f19c - Përmbledhja e Altcoin: 3 protokolle të zinxhirit të furnizimit duke marrë ballë për ballë krizën e zinxhirit të furnizimit - 11

Meqenëse zinxhiri i furnizimit e ka të vështirë të vazhdojë, protokollet si OriginTrail kanë mundësinë të ndihmojnë në thjeshtimin e procedurës duke ofruar gjithashtu të gjitha festimet përgjatë zinxhirit me informacion aktual mbi rezervat e porteve dhe gjithashtu detaje të tjera të rëndësishme që mund t'i ndihmojnë ata të bëjnë një zgjedhje më të mirëinformuar. në mjetet ideale për të kursyer mallrat e tyre.

VeChain

VeChain është një sistem zinxhiri i furnizimit me energji të dyfishtë, i cili përdor teknologjinë moderne të Internetit të Gjërave (IoT) dhe gjithashtu administrimin e shpërndarë për të zgjidhur problemet me monitorimin e zinxhirit të furnizimit.

373724c60e60d8ce17db6306cc046243 - Përmbledhja e Altcoin: 3 protokolle blockchain që marrin ballë për ballë krizën e zinxhirit të furnizimit - 13

Pajisja e provës së autoritetit (PoA) e rrjetit, e cila integron drejtuesit kryesorë me autoritet më të madh, identifikimi i të cilëve konfirmohet nga Fondacioni VeChain, ndihmon në ruajtjen e sigurisë së përgjithshme të rrjetit dhe gjithashtu siguron që procedura të ecë sipas planit të administrimit të Fondacioneve.

VeChain prezantoi së fundmi se PoA 2.0 me siguri do të lançohet në rrjetin e tij testues më 5 nëntor dhe gjithashtu është krijuar për të mbijetuar në rrjetin kryesor më 16 nëntor.

Sipas grupit, PoA 2.0 kombinon pajisjet Bizantine Fault Tolerance dhe gjithashtu pajisjet e marrëveshjes Nakamoto për të përdorur një sistem shtesë të sigurt dhe të sigurt, përveç rinovimeve në procedurën e rastësisë që zgjedh prodhuesin e mëposhtëm të bllokut dhe gjithashtu shtimin e një funksioni bordi që zgjedh në mënyrë arbitrare 3 prodhues bllok për të konfirmuar një bllok.

Procedura VeChain funksionon shumë ngushtë me DNV, specialistin e identifikuar ndërkombëtarisht për garancitë dhe monitorimin e kërcënimeve, si komponent i qasjes së saj të përgjithshme për të inkorporuar teknologjinë moderne të blockchain me zinxhirin e furnizimit ndërkombëtar.

2 kompanitë kohët e fundit u konsultuan me presidentët në San Marino për rezultatet ekzistuese dhe gjithashtu rikonfirmuan përkushtimin e tyre për të ndihmuar kombin të trajtojë zhvendosjen e tij nga të qenit një klimë e drejtpërdrejtë ekonomike në një klimë të rrumbullakët ekonomike me kombinimin e aplikacioneve blockchain.

VeChain në fakt është identifikuar gjithashtu nga qeveria federale e Kinës për përparimet e saj në gjurmueshmërinë e ushqimit dhe gjithashtu aplikimin e blockchain në teknologjinë moderne në bujqësinë komerciale dhe gjithashtu avancimin e vendit.

Related: Bankat rezervë të BE-së që merren me negociatat e pronave të bazuara në DLT

Rrjeti Morpheus

Rrjeti Morpheus është një sistem i softuerit të zinxhirit të furnizimit si shërbim i mesëm që është zhvilluar për të përfshirë teknologjinë moderne të zinxhirit të furnizimit tradicional dhe gjithashtu teknologjitë moderne që lindin, të përbërë nga blockchain, IoT dhe gjithashtu RFID në mënyrë që mbikëqyrësit e zinxhirit të furnizimit të kenë një ndikim elektronik për produktet që ata po gjurmojnë në një atmosferë pa rrezik dhe gjithashtu të sigurt dhe të sigurt.

Procedura kohët e fundit kaloi përmes një riemërtimi dhe gjithashtu shkëmbimi të shenjave nga tokeni i tij i vjetër MRPH në tokenin krejt të ri MNW në një iniciativë për të rritur aftësitë e zgjuara të marrëveshjes së tokenit dhe gjithashtu për të rritur sigurinë e tij dhe gjithashtu shkallën e performancës. Pas lajmit të shkëmbimit të tokenit më 19 tetor, kostoja e MNW u rrit në një dokument krejt të ri prej 5.19 dollarë më 3 nëntor.

5b87872505060b2bfd4101728deb0499 - Përmbledhja e Altcoin: 3 protokolle blockchain që marrin ballë për ballë krizën e zinxhirit të furnizimit - 15

Një nga funksionet që konsiston në marrëveshjen e re të zgjuar është aftësia për programet e mbajtura në blockchain për t'u realizuar menjëherë kur të përmbushen kushtet e përcaktuara nga festimet e përfshira.

Kjo bën të mundur një shkallë krejt të re automatizimi të procedurës dhe gjithashtu mundëson negociata të shpejta duke hequr qafe ndërmjetësuesit e palëve të treta që reduktojnë procedurën dhe gjithashtu marrin një ndërprerje të aktivitetit.

Përpjekjet e bëra nga grupi në Morpheus në fakt nuk kanë mbetur pa u vënë re, pasi puna në fakt ka marrë nderime të shumta kohët e fundit që konsistojnë në çmimin 2021 ISCEA PTAK për Përsosmërinë e Zinxhirit të Furnizimit në SCTECH2021, përveç se u zgjodh nga Gulftainer, një lider ndërkombëtar i mbajtur në mënyrë të pavarur. shofer porti, si fituesi i blockchain i konkurrentëve të tij "Future of Ports".

Objektivi i përgjithshëm i përmendur i Rrjetit Morpheus është të përdorë rrjetin e tij ndërkombëtar të shoqëruesve për të ndihmuar biznesin dhe gjithashtu kompanitë e qeverisë federale "të heqin barrierat për të optimizuar dhe automatizuar operacionet e tyre globale të zinxhirit të furnizimit".

Ndërsa teknologjia moderne e blockchain nuk mund të jetë në gjendje të zgjidhë të gjitha problemet që aktualisht mundojnë sistemin ndërkombëtar të zinxhirit të furnizimit, pagesat nga punët si OriginTrail, VeChain dhe gjithashtu Morpheus Network mbajnë garancinë e dobishme për të thjeshtuar dhe thjeshtuar procedurën gradualisht duke eliminuar ndërmjetësit dhe gjithashtu duke bërë tregu është tepër miqësor ndaj mjedisit dhe gjithashtu i qëndrueshëm.

Dëshironi edhe më shumë detaje në lidhje me tregtimin dhe gjithashtu investimin në tregjet e kriptove?

  • Shqetësimet e zinxhirit të furnizimit dhe gjithashtu zhvillimi i ATH-së së freskët të OriginTrail të mbrapa Web 3.0
  • San Marino autorizon certifikimin e vaksinimit VeChain eNFT që është vërtetuar globalisht
  • Blockchains private, publike dhe gjithashtu konsorcium: Dallimet e diskutuara
  • Rrjeti kryesor i VeChain Thor arrin në 10 milion blloqe pikë kthese pa asnjë ndërprerje
  • Fitimet parabolike për OriginTrail, Maker dhe gjithashtu XYO Network ngjallin shpresa për 'altseason'
Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju