Ushtruesi i detyrës së CoC Hsu: Nevojitet më shumë rregullim i kriptove

Autoriteti rregullator dalloi Binance dhe gjithashtu Tether si lojtarë në dukje me rrezik të lartë në dhomën e blockchain.

Ushtruesi i detyrës së CoC Hsu: Nevojitet më shumë rregullim i kriptove

Në deklaratat e ofruara në Samitin e Politikave të Këshillit Amerikan të Fintech në vitin 2021, ushtruesi i detyrës së Kontrollorit të monedhës Michael J. Hsu kërkoi rregullim më të mirë të kompanive globale të kriptove.

“Firmat e mëdha, universale të kriptove – veçanërisht emetuesit e monedhave të qëndrueshme me qarkullim të lartë – duhet të përqafojnë mbikëqyrje gjithëpërfshirëse dhe të konsoliduar. Në të njëjtën kohë, rregullatorët e bankave federale dhe shtetërore duhet t'i japin përparësi zhvillimit të politikave, stafit dhe qasjeve mbikëqyrëse për të sjellë firma të tilla në mënyrë të sigurtë në perimetrin rregullator të bankës. Kjo do të dallonte qartë firmat e sigurta dhe të shëndosha të kriptos nga ato që janë të rregulluara vetëm pjesërisht dhe kanë një histori gabimesh kontrolli, të tilla si Binance dhe Tether.

Zyra e Kontrollorit të Monedhave është përgjegjëse për mbikëqyrjen rregullative të institucioneve financiare të punësuara nga qeveria që funksionojnë brenda Shteteve të Bashkuara Hsu më mirë tha:

“Zgjerimi i shpejtë dhe përzierja e aktiviteteve të shitjes me shumicë dhe pakicë në disa firma kripto ngre pyetjen nëse duhet të ketë ndarje të aktiviteteve si Glass-Steagall në hapësirën e kriptove”.

Glass-Steagall ishte një ligj federal i vitit 1933 që mbyllte me mure investimet dhe bankat komerciale dhe u shfuqizua në vitin 1999. Hsu më në fund paralajmëroi: “Në hapësirën e kriptomonedhës, rritja e shpejtë e përdoruesve dhe vlera totale e tregut është përputhur vetëm me rritjen e mashtrimeve dhe ankesat e konsumatorëve. 'Lëviz shpejt dhe thyej gjërat' është një mantra e zakonshme në teknologji. Në kontekstin e shërbimeve financiare, është e rëndësishme të mbani mend se ato "gjëra" janë individë dhe gjithashtu paratë e tyre."

Në tetor, kandidatja e OCC-së Saul Omarova u shty për të dhënë tezën e saj universitare mbi Marksizmin nga republikanët e Senatit. OCC, në kontroll me autoritete të tjera rregullatore të ndryshme, pritet të ofrojë ndihmë për të llogaritur saktësisht se si të mbahen shpejt zotërimet e kriptomonedhave. Hsu filloi të inspektojë letrën industriale të Tether që merr në janar

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju