Acala fiton ankandin e parë të parazinxhirit Polkadot me mbi 32 milion DOT të vendosura

Qendra e ardhshme Polkadot DeFi ngriti pothuajse 1.3 miliardë dollarë në ICO-në e saj simbolike nga afërsisht 25,000 faktorë.

Acala fiton ankandin e parë të parazinxhirit Polkadot me mbi 32 milion DOT të vendosura

Të enjten herët në mëngjes, Acala, një procedurë e decentralizuar e parave (DeFi) që operon në rrjetin Polkadot (DOT), zbuloi se në fakt kishte fituar ankandin e parë parazinxhirë të Polkadot.

Acala ngriti një shumë totale prej 32.5 milionë DOT, me vlerë rreth 1.28 miliardë dollarë, nga 24,934 faktorë duke përdorur ofertën e parë të monedhës (ICO) të strukturuar si një hua. Duke qenë se fitimet kategorizohen si 'borxhi kriptofinanciar', Acala në një moment do të kërkonte të shlyente DOT-in që kishte marrë në të vërtetë nga kapitalistët. DOT-të e përdoruesve janë të siguruar gjatë gjithë kontratës së qirasë për zinxhirët identikë të Polkadot për shitje.

Polkadot është një rrjet i mençur marrëveshjesh ndërzinxhirore që lejon transferimin e pronave ndërmjet parazinxhirëve të tij. Në fillim të këtij muaji, programuesit e saj publikuan ankandin e parë me parazinxhirë Megjithatë, teknologjia moderne është ende duke kaluar nëpër përparime të mëdha. Sidoqoftë, në kohën e revistës, detyrat e Polkadot në fakt kanë ngritur mbi 87.6 milion DOT (3.44 miliardë dollarë).

Ankandi i 2-të i parazinxhirëve Polkadot është i përsëritur, me zonën e dhënë me qira për 2 vitet në vijim. Aktualisht, kampioni i parashikuar është Moonbeam, një sistem marrëveshjesh i përshtatshëm Ethereum (ETH) i krijuar për ndërtimin e aplikacioneve të ndërveprueshme. Ajo mbetet në avancim energjik si dhe pritet të prezantojë rrjetin e saj kryesor deri në fund të vitit.

Kështu shumë, Moonbeam ka ngritur në fakt 34.28 milionë DOT, ose rreth 1.35 miliardë dollarë, në ankandin e tij nga mbi 46,000 faktorë. Investitorët me siguri do të marrin një shenjë Moonbeam (GLMR) për çdo DOT që premtojnë, me 30% të përfitimeve të ofruara menjëherë për t'u pohuar, si dhe 70% që do të vazhdojë të jetë gjatë gjithë qirasë 96-javore. Pishina nxitëse përmban 100 milionë, ose 10%, të ofertës së saj simbolike prej 1 miliard. Rritja e kostos së jetesës së GLMR-së qëndron në 5% në vit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju