Një blockchain lojë-për-fitim parashikon një ekonomi simbolike revolucionare përmes 'kombinimit të përsosur' të DeFi dhe NFT-ve

Një video lojë me shumë zinxhirë sigurie ka inkorporuar në fakt DeFi dhe NFT për të siguruar që lojtarët të mund të fitojnë fitime nga minierat e likuiditetit, tregtimi i antikeve elektronike dhe luftimi i dragonjve.

Një blockchain lojë-për-fitim parashikon një ekonomi simbolike revolucionare përmes 'kombinimit të përsosur' të DeFi dhe NFT-ve

Epoka krejt e re e video-lojërave të bazuara në blockchain përfshin më shumë se grafika novatore dhe lojë të avancuar. Nëpërmjet ardhjes së inovacioneve që lejojnë financimin e decentralizuar (DeFi) dhe simbolet e pandryshueshme (NFT), motivimet në lojë mund të bëhen stimuj monetarë të jetës reale.

Dragon Mainland është një lojë video që mund të luajë për të fituar që përfshin luftën PvP (lojtar kundër lojtarit) dhe PvE (lojtar kundër atmosferës), riprodhimin e dragonjve, biznes pa kosto dhe mbledhjen e NFT-ve Duke marrë koka të tjera të ndryshme dragoi, lojtarët mund të rrisin nivelin e tyre. shumë vetë dragonjtë dhe fitojnë kriptovaluta në lojën video. Sistemi e merr përvojën një veprim shtesë duke u ofruar lojtarëve mundësinë për të fituar edhe më shumë duke tregtuar NFT-të e grumbulluara në lojë dhe duke marrë pjesë në detyrat DeFi.

Duke i shtuar komunitetit ose duke krijuar aftësi në lojë, lojtarët mund të fitojnë simbole DMS ose "copëza kontinentale të Dragoit" – veti elektronike për të kuptuar bashkëndërtimin miqësor ndaj mjedisit.

Sipas sistemit, kur videoloja të lëshohet, projektuesi i lojës video me siguri nuk do të ketë kontroll mbi të. Në vend të kësaj, zona e kompanive të pavarura të decentralizuara (DAO) sigurisht që do të jetë ekskluzivisht përgjegjëse për konfirmimin e të gjitha marrëveshjeve pa pjesëmarrjen e një sistemi të palëve të treta.

Hyni në drago

Frymëzuar nga filmi "How to Train Your Dragon", loja e Dragon Mainland bazohet në riprodhimin dhe luftimet e dragoit. Dragonët mund të jenë të 5 llojeve: zjarri, uji, era, shkëmbi dhe gjëmimi – ku secili tregon një koleksion të ndryshëm aftësish dhe veçorish.

Për të rritur tiparet ekzistuese të dragoit të tyre, lojtarët me siguri do të kërkojnë të thithin kokat e dragonjve të të njëjtit lloj. Kokat e dragoit mund të merren duke shkrirë simbolet DMS për të hapur kutinë e çmimeve Dragon, duke i blerë ato në treg ose nga raste të veçanta unike.

Më shumë kuptime nga Dragon Mainland pikërisht këtu

Videoloja siguron një përvojë gjithëpërfshirëse 3D me lojën mashtruese dhe pamjet AR. Ndryshe nga shumica e video lojërave të tjera të blockchain, luftimet në lojë të Dragon Mainland sigurisht që do të ofrojnë më shumë sesa thjesht një metodë më shumë për lojtarët për të ngritur nivele. Këto luftime në lojë do të kuptojnë përfundimisht fuqinë llogaritëse të rrjetit të blockchain, i cili, rrjedhimisht, do të rrisë efektivitetin e minierave të likuiditetit.

Për të marrë një dragua, lojtarët me siguri do të duhet të marrin pjesë në shitjen e Vezëve të Dragoit Genesis. Ka një total prej 10,000 vezë të Dragoit të Genesis, por deri më tani, sistemi ka ofruar në të vërtetë 1000 vezë dragua zjarri në një shitje spektakolare prej tre sekondash.

Një komunitet i qëndrueshëm GameFi

Të ardhurat e një lojtari ndahen drejt e në 2 klasifikime: të ardhurat në lojë dhe të ardhurat nga nxjerrja e likuiditetit nga dragonjtë e basteve. Shuma e fitimeve në lojë përcaktohet nga telashet e një biruce dhe simbolet bëhen kur shkalla e bishës është kapërcyer në mënyrë efektive.

Simbolet DMS mund të përdoren për blerjen e gjërave në treg, administrimin, bastet, nxjerrjen e likuiditetit, riprodhimin e dragoit dhe kthimet në treg. Pronarët e DMS-ve që vënë bast simbolet e tyre dhe furnizojnë likuiditet sigurisht që do të kualifikohen për të fituar stimuj, thotë Dragon Mainland.

Ndërkohë, Dragon Miracle Potion (DMP) është një shenjë praktike e lëshuar nga sistemi me një furnizim të përgjithshëm të pafund. Simbolet DMP thjesht mund të merren përmes birucave të lojërave video dhe ndjekjet e përditshme të përfunduara. Këto simbole sigurisht që do të hahen gjatë riprodhimit të dragoit, thithjes së kokës së dragoit dhe gëlltitjes së dragonjve të tjerë të ndryshëm.

Përveç grumbulluesit të fitimeve të sistemit, lojtarët mund të përfitojnë nëpërmjet një shumëllojshmërie të avancimeve të paraqitura nga Dragon Mainland, si minierat e hipotekave në shtëpi DeFi, veçoritë e pazakonta të gjalla të lojërave video, monitorimi DAO i pajisjes së lojërave video dhe tregtimi NFT.

Të gjitha informacionet NFT sigurisht që do të mbahen në rrjetin Filecoin për të ruajtur stabilitetin e decentralizuar të koleksionit të tokenizuar.

Dragon Mainland e përcakton sistemin e tij të ekonomisë simbolike si një sistem që "kombinon në mënyrë të përsosur DeFi dhe NFT në një botë të koduar" dhe përdor sistemet monetare dhe sistemet e lojërave video për të pajisur klientët e tij, duke zhvilluar një komunitet monetar vërtet të veçantë dhe afatgjatë.

Sistemi pret që kur të gjitha këto aspekte kanë të bëjnë me përmbushjen, Dragon Mainland me siguri do të jetë shumë më tepër se një lojë sallonesh të bazuara në blockchain. Duke integruar elementët më të mirë të kornizës ekzistuese DeFi, tregtimit NFT dhe përvojave në lojë, lojtarët me siguri do të jenë një komponent i një komuniteti unik GameFi. Dhe siç është situata me shumë pikë në metaverse, adoptuesit shumë të hershëm kanë më shumë gjasa të gëzojnë stimujt më të mëdhenj.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Dragon Mainland

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk mbështet asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërkohë që ne fokusohemi në t'ju ofrojmë informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre kërkimor përpara se të ndërmarrin çfarëdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën dhe të kujdeset për detyrën e plotë për zgjedhjet e tyre, as ky shkrim nuk mund të jetë marrë në konsideratë si udhërrëfyes për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju