Një shkëmbim i rrjetit kryesor dhe efektet e tij të mëvonshme domino çuan çmimin e këtij tokeni në 5x në një muaj

Një sistem i modeluar sipas operacioneve Linux përpiqet të përmirësojë adoptimin institucional, hapi pasues në përdorimin e përgjithshëm të ekspertizës.

Një shkëmbim i rrjetit kryesor dhe efektet e tij të mëvonshme domino çuan çmimin e këtij tokeni në 5x në një muaj

Blockchain do të vazhdojë të mendohet në fazat e tij të hershme të pjekurisë derisa të arrijë miratimin e gjerë midis institucioneve. Me miratimin institucional, hyrja në ekspertizë mund të jetë e mundur për individët të cilëve aktualisht u mungon ekspertiza teknike jetike për të perceptuar mënyrën se si funksionon ajo. Përdoruesit mund të zbulojnë një paralele shumë të lidhur me ditët e para të internetit. Fatkeqësisht, ashtu si ditët e hershme të dot-com, blockchain megjithatë përballet me një sërë sfidash që duhet të kapërcehen më herët sesa çdo analist do të pranojë se ekspertiza është pjekur.

Ndër sfidat më të rëndësishme që kalon përmes adoptimit në shkallë komerciale është paaftësia për të përmbushur një sërë situatash, të shumta dhe të avancuara të ndërmarrjes. Prandaj, duke e bërë metodën e blockchain "një madhësi që i përshtatet të gjithëve" të përdorur nga zinxhirë të ndryshëm në këtë moment shumë të avancuar për të siguruar suksesin e ardhshëm të ekspertizës. Shumica e zinxhirëve i kushtojnë vëmendje një hapësire fitimi, e ngjashme me frekuencën e tepërt ose sigurinë më të lartë, megjithatë kjo zakonisht vjen në kurriz të decentralizimit, çmimit ose ritmit.

Ian, një anëtar i grupit nga aelf, ndan se kjo është e realizueshme me anë të platformës pasi "çdo nyje brenda rrjetit të tyre është një qendër e pavarur kompjuterike cloud", e cila lejon që përgjigja e tyre të "mbartë zinxhirë të shumtë". 

Qi Ai, specialisti i PR në aelf, ofron, “si një blockchain publik, është i shpejtë, i lirë dhe u jep përdoruesve liri. Me këto tre veçori, [aelf] mund të bëhet një zgjidhje me një ndalesë të shtresës së dytë” që synon të “thyejë pengesat industriale”, të cilat përfshijnë efikasitetin, mungesën e performancës së ndërthurjes dhe ekspertizën e dobët të konsumatorit. Ndikimi i avantazheve të afërt ka qenë i dukshëm në shkëmbimin aktual të rrjetit kryesor të grupit. 

Vlerësimi i opsioneve industriale

aelf është projektuar si një OS i personalizueshëm, i barabartë me një "sistem Linux" për blockchain. Duke marrë parasysh Linux-in për shembull, kernel Linux dhe variacione të ndryshme Linux përbëjnë një familje më të lartë Linux. Kernel Linux adreson elementet jetike brenda kësaj familjeje, ndërsa ndërtues të ndryshëm mund të trajtojnë teknikat e personalizuara. aelf operon me një sistem të ndërlidhur, vendi ku është ndërtuar komuniteti i plotë në ndërtimin progresiv të platformës me zgjedhje me shumë bibliotekë, duke mundësuar shkallëzim të pakufishëm dhe ulje të çmimeve.

Me këtë përfundim përsëri, pengesat industriale mund të adresohen thjesht. Për shembull, kur mendohet për efikasitetin, kuadri i rritjes së grupit për ndërmarrjet mund të përcaktojë 35,000 transaksione në sekondë (TPS) në një zinxhir të vetëm, i cili më pas mund të shumëzohet në aq zinxhirë të mëtejshëm sa të dëshironi. Prandaj, ideja e bllokimit të vizitorëve të faqes është pothuajse inekzistente. Grupi ndan gjithashtu planin e tyre për të vendosur tarifën e shërbimit në 0.10 dollarë për të garantuar që klientët mund të fitojnë avantazhet e efikasitetit të tepruar, ndërsa megjithatë ruajnë një ulje të çmimit për klientët. Për të ilustruar këto çmime më të larta, Qi Ai ndan shembullin e dërgimit të një mesazhi. Këtu, ata inkurajojnë klientët të mendojnë për një tarifë karburanti prej 50 dollarësh në zinxhir në lidhje me çdo mesazh të dërguar, një situatë që është mjaft joreale për një konsumator mesatar.

Më shumë njohuri nga aelf këtu

Në performancën ndër-zinxhirore, aelf ka krijuar gjithashtu një orakull që ndihmon në marrjen e njohurive jashtë zinxhirit dhe sendeve dixhitale. Për më tepër, orakulli i gjithanshëm do të lejojë që komunikimi i dyanshëm të përputhet midis iniciativave. 

Më në fund, çështjet rreth ekspertizës së konsumatorit besohet se trajtohen me iniciativa të larmishme, duke i lejuar klientët të kenë një ekspertizë shtesë të plotë me platformën aelf.

Mbështetja e përgjigjes së ndërmarrjes për blockchain

Grupi tregon se sa thelbësore dhe e rëndësishme është imagjinata e tyre ekologjike dhe parashikuese. Ai përbëhet nga zgjedhja e nyjeve, hackathon dhe shitja publike anësore, me zgjedhjen e nyjeve që është fokusi thelbësor.

Nyjet janë vendimmarrësit gjatë krijimit të zinxhirëve anësor, së bashku me një sasi të shenjave të aksioneve, çmimin për njësi të tarifës së indeksit dhe shumë të tjera., përkushtimin e tërheqjes së zinxhirëve anësor, kualifikimin e propozimit të zhvilluesit dhe shumë shtesë. 

Përveç shpërblimeve të të ardhurave, individët blockchain mund të përdorin token si forex brenda ekosistemit aelf për një numër tarifash, së bashku me tarifat e transaksionit dhe tarifat e pjesëve të indeksit, për të mbajtur si likuiditet konsensusi të deleguar ose për të marrë pjesë në votim.

Për të ndihmuar në zgjatjen e përdorimit të ekosistemit aelf dhe për të inkurajuar klientët e rinj që të marrin pjesë në perspektivat e zhvillimit të tij, grupi ka krijuar një mekanizëm bonusi.

Tani gjatë gjithë operacionit të konsensusit AEDPoS në zinxhirin thelbësor të aelf, ndodhin zakone javore të tranzicionit. Pas çdo sesioni, kontrata e konsensusit të aelf mainnet gjeneron një dividend N*0.125 ELF, vendi N përfaqëson sasinë e blloqeve. Këto dividentë ka të ngjarë të injektohen në grupin e bonusit proporcionalisht si një nxitje nyje. Aktualisht, tarifa më e lartë javore e kthimit ishte 146.91% (e barabartë me 7639% të rendimentit vjetor të aksioneve).

Mësoni më shumë rreth aelfit

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk miraton asnjë material ose produkt të përmbajtjes në këtë faqe interneti. Ndërsa ne synojmë t'ju ofrojmë të gjitha informacionet thelbësore që mund të marrim, lexuesit duhet të bëjnë analizën e tyre më herët sesa të ndërmarrin çdo veprim që lidhet me firmën dhe të mbajnë përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tij ose të saj, dhe as ky artikull nuk mund të mendohet. si rekomandim financimi.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju