Amendamenti i kriptos me 8 fjalë në Projektligjin e Infrastrukturës një 'fyerje ndaj shtetit të së drejtës'

Një projekt-ligj i sugjeruar që pret në votim në Kongres përbëhet nga një amendament "i rrezikshëm".

Amendamenti i kriptos me 8 fjalë në Projektligjin e Infrastrukturës një 'fyerje ndaj shtetit të së drejtës'

Profesionistët ligjorë në fakt kanë alarmuar se një zonë e Projektligjit të Infrastrukturës, e cila parashikon një votim sot, modifikon një komponent të kodit të detyrimit tatimor dhe gjithashtu e bën krim dështimin e shërbimeve dhe gjithashtu të njerëzve në regjistrimin e blerjeve elektronike të pronave.

Kryetari i Shkollës Juridike të Universitetit të Virxhinias, Abraham Sutherland, deklaroi se është një marrëveshje e ndryshme nga marrëveshja e diskutueshme e "ndërmjetësit" që solli të gjithë fokusin kur projektligji ishte në Senat:

“Është e keqe për të gjithë përdoruesit e aseteve dixhitale, por është veçanërisht e keqe për financat e decentralizuara. Statuti nuk do të ndalojë plotësisht DeFi. Në vend të kësaj, ai imponon kërkesa raportimi që, duke pasur parasysh mënyrën se si funksionon DeFi, do ta bënte të pamundur përmbushjen.”

Meltem Demirors, OSHC në CoinShares, shtoi problemet e saj në Twitter në lidhje me atë që ajo e sheh si natyrën jokushtetuese dhe gjithashtu antiamerikane të amendamentit.

Amendamenti në zonën 6050I i përket projektligjit të infrastrukturës, i cili është ngritur për të dalë në votim në Dhomën e Përfaqësuesve sot, 5 nëntor.

Që nga viti 1984, zona 6050I e kodit të detyrimit tatimor ka nevojë realisht për shërbime dhe gjithashtu njerëz që marrin para fizike ose një institucion financiar transferim të padëshiruar prej 10,000 dollarësh në Formularin 8300 të të dhënave dhe gjithashtu regjistrojnë të dhënat individuale të dërguesit, si emrin, adresën dhe gjithashtu numrin e Sigurimeve Shoqërore në IRS. Amendamenti me 8 fjalë në projektligjin krejt të ri përbëhet nga "çdo aktiv dixhital" në kuptimin e "parave të gatshme".

Kjo rrit çështjet e dukshme të privatësisë personale kur përdoret për DeFi dhe gjithashtu blerjet e kriptomonedhave dhe gjithashtu është e pamundur për shumë punë.

Sutherland diskutoi në episodin e 26 tetorit të Unchained me Laura Shin se Seksioni 6050I përparoi me shpejtësi për të përfunduar duke qenë një pajisje kundër krimit në betejën e ilaçeve gjatë gjithë viteve 1980. Ai deklaroi, "Kjo në të vërtetë nuk ka të bëjë aq shumë me taksat, ka të bëjë me luftimin e krimit."

Nëse 6050I përdoret për blerjet e sendeve elektronike, shërbimet dhe gjithashtu shumë njerëz që pushojnë së punuari për të regjistruar informacionin e dërguesit të sendeve elektronike në IRS, sigurisht që do të mendoheshin për shkelës të paligjshëm. Sutherland dhe gjithashtu organizata të tjera ekonomike janë të përjashtuara. në krijoi një artikull mbi DeCential duke sqaruar në implikime informacionin e ndryshimit dhe gjithashtu përfundoi

“Amendamenti i nenit 6050I është një fyerje ndaj shtetit të së drejtës dhe normave të ligjbërjes demokratike. Ai u fut në heshtje në një faturë shpenzimi prej 2,700 faqesh, gjoja si një masë tatimore për të paguar çmimin trilion dollarësh të faturës, edhe pse seksioni 6050I është në fakt një dispozitë e kushtueshme për zbatimin e ligjit. Propozimi meriton vëmendje tani, ndërsa ka ende kohë për ta ndaluar atë.”

Me siguri do të ishte e shtrenjtë, e pamundur dhe gjithashtu e dëmshme.në Dhomën e Përfaqësuesve thjesht një republikan me shumicë 221-213 dhe gjithashtu një rezistencë të unifikuar të demokratëve, për të kërkuar pothuajse unanimitet nga ana e tyre

kaloni rregulloret (*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju