7 mësime të nxjerra nga ndërtimi dhe shkallëzimi i operacioneve të minierave të Bitcoin

Ndërtimi i fermave të minierave BTC në shkallë industriale nuk është shumë e lehtë, megjithatë zbulimi nga përvoja e të tjerëve sigurisht që do t'ju ndihmojë të shfletoni kriptominimin tuaj të mëposhtëm të zhvendosjes

7 mësime të nxjerra nga ndërtimi dhe shkallëzimi i operacioneve të minierave të Bitcoin

E gjitha filloi me nxjerrjen e Bitcoin (BTC) në një konvikt. Ajo që filloi si një aktivitet i kohës së lirë me disa pajisje minierash të shkallëzuara drejt e në njëzet ferma minerare në shkallë industrie në mbarë botën. Për shkak se ne i zgjeruam operacionet tona në një treg krejt të ri, na duhej të zbulonim se çfarë funksiononte dhe çfarë jo në të vërtetë me provë dhe gabime – pasi nuk ka asnjë manual për këtë.

Ndërtimi i një procedure të shkallëzuar në shumë vende si kjo e jona nuk është shumë e lehtë, megjithatë nëse synoni të filloni operacionet tuaja të minierave, të zgjidhni ato që keni ose të blini një firmë minerare, këtu janë 7 mësimet më të mëdha që kemi mësuar për t'ju ndihmuar. ju shfletoni zhvendosjet tuaja të mëposhtme.

Related: Si të minoni Bitcoin: Një fillestar ndihmon për të nxjerrë BTC

Mësimi 1: Duhen (shumë) para për të krijuar të ardhura

Kishte një kohë kur mund të nxirrnit Bitcoin nga një kompjuter laptop, ose të krijonit disa pajisje minierash në zonën tuaj dhe timen, me sukses. Por edhe një herë minatorët zhvilluan edhe më shumë konkurrentë dhe ata që dëshironin të qëndronin të suksesshëm, duhej të zgjeronin operacionet e tyre

Së shpejti, një minator i aktiviteteve të kohës së lirë nuk mund të qëndronte i përditësuar me minierat në një konvikt, megjithatë kërkonte një magazinë – ose ambiente magazinimi – të mbushura me pajisje minierash që funksiononin ditën dhe mbrëmjen për të mbetur i suksesshëm. Ne u përshkallëzuam me tregun dhe e përcaktuam zhvillimin tonë ndërsa shkuam, megjithatë ata që dëshirojnë të regjistrohen sot nuk kanë më alternativë për të filluar nga fundi dhe për të funksionuar mjetet e tyre lart. Kjo nënkupton blerjen e vendeve të punës me kapital intensiv që në fillim.

46ffa3082cbb5ef9111a1d5f1ff499c2 - 7 mësime të nxjerra nga ndërtimi dhe shkallëzimi i operacioneve të minierave të Bitcoin - 9

Mësimi 2: Vendosni lidhje të qëndrueshme

Ndërsa tregu i minierave të Bitcoin në fakt është zgjeruar menjëherë, ai është ende i kombinuar në mënyrë të konsiderueshme me vetëm disa drejtues që mbajnë pushtetin. Për shembull, një procedurë e madhe minierash nuk mund të marrë thjesht pajisje krejt të reja nga cilido furnizues që ata dëshirojnë.

Ka vetëm disa furnitorë që ofrojnë pajisje në këtë moment, dhe ciklet e tyre të prodhimit bazohen thjesht në disa furnizues të çipave që po rregullojnë në mënyrë të sigurt furnizimin – përveç kësaj ne jemi aktualisht në mungesë ndërkombëtare të çipeve. Kjo nënkupton që suksesi nuk varet thjesht nga operacionet e besueshme dhe të mirë-drejtuara, por nga ndërtimi i lidhjeve në treg, shumica e të cilave sigurisht që do të jenë për një afat të gjatë.

Mësimi 3: Obsesioni pas performancës funksionale

Duke folur për performancën funksionale, minatorët e mëdhenj mbeten të suksesshëm kur kanë anën ndaj rivalëve të tyre. Kjo nënkupton rritjen e energjisë elektrike, të kesh një nga pajisjet më të përditësuara dhe të mos kesh asnjë lloj ndërprerjeje apo shqetësimi që sigurisht do të krijonte një humbje të fuqisë llogaritëse.

Bëjeni performancën funksionale një shqetësim. Për shembull, në mars 2020, kur Bitcoin zbriti në listën nën 4,000 dollarë, shumë minatorë nuk mund të duronin paparashikueshmërinë dhe paqëndrueshmërinë dhe u shpërndanë – megjithatë ne duruam për shkak të performancës sonë funksionale.

Mësimi 4: Asnjëherë mos e hiqni dorë nga prezantimi

Proverbi është "përtëri ose vdis". Në minierat e Bitcoin, ku pajisjet e informacionit duhet të mbeten efektive dhe të shpejta për të mbetur të suksesshme, nuk ka asnjë alternativë megjithatë për të vazhduar prezantimin. Më e rëndësishmja, kjo nënkupton mbajtjen e pajisjeve tuaja të përmirësuara dhe moslejimin që ato të jenë të vjetruara. Operacionet e minierave kërkojnë që paraprakisht të synohet ndryshimi i pajisjeve dhe koha e duhur pasi pajisjet mund të porositen për ca kohë. Mos harroni se çdo lloj ndërprerjeje me siguri do t'ju kushtojë.

Inovacioni gjithashtu nënkupton zhvillimin e metodave shumë më të mira, ekstra të besueshme për funksionimin e firmës suaj, si zhvillimi i aplikacionit softuerik të krijuar posaçërisht për administrimin e operacioneve minerare. Në këtë treg, inovacioni me siguri do t'ju ofrojë anën, dhe gjithashtu rinovimi më i vogël sigurisht që do t'ju mbajë përpara konkurrentëve tuaj.

Mësimi 5: Zgjidhni vendin tuaj me mençuri

"Vendndodhja, vendndodhja, vendndodhja", thonë ata. Edhe pse Bitcoin mund të nxirret kudo, operacionet e mëdha të minierave kërkojnë të marrin në konsideratë vendin e tyre kur filloni një biznes për një përzgjedhje faktorësh.

Të gjitha vendet e lidhura me siguri do të përdorin saktësisht të njëjtat burime të energjisë elektrike për të njëjtat kosto, kështu që minatorët kërkojnë të gjejnë vende që jo vetëm kanë energji elektrike të bollshme dhe të përballueshme, megjithatë për t'u siguruar që kjo energji elektrike të jetë miqësore me mjedisin. Pastrimi i qëndrueshëm. Të rinovueshme: Bitcoin ajri:

Bitcoin me burim në fund mund të sigurojë një të ardhme të rregullt të energjisë dhe, ka shumë të ngjarë në një zonë që motivon operacionet e minatorëve, ku e kuptoni se erërat politike nuk do të lëvizin brenda natës Kina dhe Irani mbyllën të gjitha

dd89a64203e20c0db27f0e8616b85758 - 7 mësime të nxjerra nga ndërtimi dhe shkallëzimi i operacioneve të minierave të Bitcoin - 11

Mësimi me siguri do të mbyllet, siç ishin kohët e fundit në Time.

Unë kam 6: dhe është cashKjo e pohoi atë aktualisht, megjithatë koha në të vërtetë është para, minierat e çdo lloj ndërprerjeje ose vonese në llogaritjen e fuqisë mund të jenë të shtrenjta. dhe nënkupton të kesh një kontroll të mrekullueshëm funksional mbi përmirësimet e pajisjeve, një përgatitje për ofrimin e ingranazheve të funksionimit, një program softuerësh që mund të kujdeset në mënyrë efektive. minierat gjithashtu nënkupton marrjen e imagjinatës: Pra, në vitin 2015, ne kuptuam se duhet pritur me muaj

Këto dërgesa të pajisjeve kishin më shumë gjasa të reduktoheshin drejt e në fitimet tona. operacionet ne morëm me qira 747 për të marrë prodhuesit tek ne më shpejt, gjë që na mundësoi të prodhonim miliona fitime shtesë që sigurisht do të ishin derdhur për shkak të shpërndarjes së zakonshme.

Mësimi 7 janë llojet e zhvendosjeve të llogaritura që ju duhet jo vetëm të dëshironi të bëni, por të jeni mjaft të informuar në lidhje me shkallën tuaj për të njohur për të marrë.

Së fundi: dhe është çfarëdo., diapazoni është çfarëdo. Unë pohoja më parë se nuk mund të filloni më nga fundi Puna juaj do të thotë lart.

Ndërtimi i garës do të thotë të jesh aq i madh sa të mundesh sepse diapazoni lidhet drejtpërdrejt me fitimet:

Sa më i madh të jeni, aq më shumë fitoni. Termi "më i madh, më i mirë, më i shpejtë" i nxjerrjes së Bitcoin dhe në fakt lidhet me dhe, kështu që nëse nuk jeni gati për të planifikuar, kaloni kohë

Ka cash, adresa e çështjes, mësimet marrin kërcënime, pas kësaj një treg shtesë mund të jetë për ju. mësuar janë shumë më tepër dhe se ne kemi mësime, Sot shumë dhe që do t'i zbulojmë në vitet për t'i gjetur.

Marko Streng, ne do të mbetemi për të zhvilluar këtë treg krejt të ri që aktualisht po zhvillon një të ardhme të parave të decentralizuara dhe metodave krejt të reja për të shkëmbyer vlerë në të gjithë globin. Genesis Group dhe Genesis Mining është CEO që minon një themelues i Prior – ndër kriptomat më të mëdha Firmat Genesis në mbarë botën. dhe për të bashkëthemeluar dhe në vitin 2013 Marco duke përfunduar të jetë një mbështetës entuziast për inovacionin e bllokut të kriptomonedhave Ludwig, Universiteti Maximilian hulumtoi matematikën në Mynih-(*) të (*).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju