Tregu 3D metaverse MetaMundo synon të nisë në vitin 2022 me financime të reja

Platforma parashikohet të nisë brenda tremujorit të parë të vitit 2022 dhe të lehtësojë blerjen, promovimin dhe licencimin e pronës metaverse.

Tregu 3D metaverse MetaMundo synon të nisë në vitin 2022 me financime të reja

MetaMundo, një treg dixhital jofungible (NFT) i përqendruar në metaverse, ka prezantuar përfundimin e një sferike financimi fillestar prej 2.7 milionë dollarësh.

Të udhëhequr nga Animoca Brands, financimi debutues i MetaMundo-s përfshinte, ndër të tjera, Hypersphere Ventures, Digital Currency Group, OP Crypto, Metacartel Ventures dhe investime engjëjsh nga bashkëthemeluesit e AAVE dhe Rarible.

E ndërtuar mbi një Polygon të komunitetit me shtresa 2, platforma i lejon dizajnerët dhe krijuesit të krijojnë, promovojnë dhe licencojnë pronën e tyre NFT për përdorim në aktualitetin dixhital dhe të shtuar, përveç në të gjithë një sërë botësh metaverse së bashku me Decentraland, Cryptovoxels dhe Somnium Space.

Në njoftim thuhet se përdorimi i komunitetit Polygon furnizon klientët me tarifa më të ulëta të karburantit në krahasim me komunitetin Ethereum.

Sipas MetaMundo, tregu parashikohet të nisë brenda tremujorit të parë të vitit 2022 dhe mund të presë një bibliotekë të pakufizuar gjërash së bashku me avatarë, pajisje që vishen, makina dhe ndërtesa, ndër të tjera. 

Bashkëthemeluesi i MetaMundo Mark Studholme përcaktoi ekspertizën pas sfidës:

“MetaMundo ka një sërë mjetesh që konvertojnë, shkatërrojnë dhe optimizojnë skedarin origjinal 3D 'prind' të ofruar nga krijuesi në skedarë individualë 'fëmijë' të optimizuar për çdo metaverse. Ne e krijojmë skedarin prind si një NFT duke përdorur kontratën ERC 721 dhe ky NFT prind është një mbështjellës për skedarët fëmijë dhe NFT. Pra, kur mbledhni NFT-në e prindërve, të gjitha NFT-të e fëmijëve vijnë me të.”

Studholme shtoi se, kur platforma integron metaverset shtesë, ata mund të "konvertojnë dhe optimizojnë skedarët e rinj të fëmijëve dhe t'i shtojnë ato në NFT-në mëmë".

Të ngjashme: Metaverse është një alternativë prej 1 T $ pasi klientët përmirësojnë 10x: Raporti Grayscale

Një raport analize i botuar në fund të nëntorit nga titani i industrisë Grayscale parashikoi se sektori i metaverses mund të rritet në 1 trilion dollarë gjatë viteve që afrohen, ndërsa audienca e zakonshme zhvillohet në një angazhim aktiv dhe të zhytur në këto botë dixhitale në zhvillim.

Shenjat e njohura metaverse Decentraland (MANA) dhe The Sandbox (SAND) kanë dëshmuar nivele të reja të larta të të gjitha kohërave në javët e fundit, një model i nxitur pjesërisht nga informacioni botëror i strumbullarit të Facebook drejtpërsëdrejti në një firmë metaverse Meta.

Yat Siu, kryetar i qeverisë dhe bashkëthemelues i Animoca Brands, komentoi nevojën për ndërveprim në zona krejtësisht të ndryshme metaverse:

“Interoperabiliteti është një tipar thelbësor i metaverses së hapur. MetaMundo po krijon një rrjet krijuesish dhe mjetesh 3D që bëjnë të mundur ndërtimin e mjediseve të shumta metaverse të hapura që ne i përfytyrojmë si të ardhmen e përvojës dixhitale.”

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju