3 arsye pse rënia e Bitcoin në 56.5 mijë dollarë mund të ketë qenë fundi lokal

Mungesa e likuidimeve në rënie, ndryshimi i deltës 25% dhe gjithashtu proporcioni i marzhit të huamarrjes, të gjitha rekomandojnë që kostoja e Bitcoin të bjerë në 56,500 dollarë.

(* 3 *)3 arsye pse rënia e Bitcoin në 56.5 mijë dollarë mund të ketë qenë fundi lokal

Udhëzimi fillestar i tregtimit të Bitcoin (BTC) duhet të jetë "të presësh të papriturën". Vetëm në vitin e mëparshëm, ka pasur 5 rrethana me 20% ose më shumë fitime ditore, përveç 5 tërheqjeve brenda ditës 18%. Për të qenë të vërtetë të informuar, paqëndrueshmëria e 3-mujorit të mëparshëm ka qenë mjaft e moderuar në kontrast me majat aktuale.

d433b872c2429c1f97e70758f3d6b710 - 3 arsye pse rënia e Bitcoin në 56.5K dollarë mund të ketë qenë fundi lokal - 13

Qofshin mbikëqyrës të fondeve institucionale me shumë milionë dollarë apo financues të shitjeve me pakicë, investitorët e rinj në Bitcoin shpesh magjepsen nga një modifikim prej 19% pas një maksimumi lokal. Madje ekstra mahnitës për disa është realiteti që modifikimi ekzistues prej 13,360 dollarësh nga 10 dollarë më i lartë i të gjitha kohërave i 69,000 nëntorit ndodhi gjatë 9 ditëve.

Hapi i kthimit nuk shkaktoi likuidime alarmante

Investitorët e kriptomonedhave njihen në mënyrë famëkeqe për tregtimin me levë të lartë dhe gjithashtu thjesht në 4 ditët e mëparshme pothuajse 600 milionë dollarë marrëveshje të gjata të së ardhmes (blerje) të Bitcoin u shitën. Ky mund të duket si një numër i mirë adekuat, megjithatë ai qëndron për shumë më pak se 2% të tregjeve të plota të të ardhmes BTC.

99179cbc6e266ae94ef3b1dd1220158d - 3 arsye pse rënia e Bitcoin në 56.5K dollarë mund të ketë qenë fundi lokal - 15

Dëshmia fillestare që 19% bie në 56,000 dollarë, e vërejtur një fund lokal është mungesa e një rasti të konsiderueshëm likuidimi, pavarësisht nga hapi i lartë i kostos. Sikur të kishte në lojë përfitimet ekstreme të blerësve, një tregues i një tregu të dëmshëm, pasioni i hapur me siguri do të kishte zbuluar një kërcim kuantik, të krahasueshëm me atë të 7 shtatorit.

Shkalla e rrezikut të tregjeve të zgjedhjeve mbeti e qetë

Për të kuptuar se sa të shqetësuar janë investitorët ekspertë, financuesit duhet të shqyrtojnë ndryshimin e deltës prej 25%. Kjo shenjë ofron një pamje të besueshme drejt e në pamjen e "frikës dhe lakmisë" duke kundërshtuar thirrjet telefonike të krahasueshme (blerje) dhe gjithashtu vendos (shitur) zgjedhje krah për krah.

Kjo statistikë sigurisht që do të jetë e favorshme kur kostot e zgjedhjeve të vendosjes neutrale në rënie janë më shumë se zgjedhjet e thirrjeve telefonike me rrezik të ngjashëm. Ky skenar në përgjithësi mendohet për një rrethanë "frike". Moda e kundërt sinjalizon bullizëm ose "lakmi".

ed2e3eb64f80e8765970ea2daef981b0 - 3 arsye pse rënia e Bitcoin në 56.5K dollarë mund të ketë qenë fundi lokal - 17

Vlerat ndërmjet 7% të pafavorshme dhe gjithashtu të favorshme 7% konsiderohen neutrale, kështu që absolutisht asgjë nga e zakonshme nuk ka ndodhur gjatë ekzaminimit aktual të ndihmës prej 56,000 dollarësh. Kjo shenjë me siguri do të ishte rritur mbi 10% nëse investitorët profesionistë dhe gjithashtu investitorët e arbitrazhit do të kishin vërejtur kërcënime më të mëdha të një kolapsi tregu.

Investitorët e marzhit janë ende të gjatë

Tregtimi i marzhit u lejon financuesve të marrin kriptomonedhë për të përfituar nga vendosja e tyre tregtare, duke rritur rrjedhimisht kthimet. Për shembull, dikush mund të blejë kriptovaluta duke huazuar Tether (USDT) dhe gjithashtu duke rritur ekspozimin e tyre të drejtpërdrejtë. Nga ana tjetër, konsumatorët e Bitcoin thjesht mund ta shkurtojnë atë teksa paraqesin uljen e kostos.

Ndryshe nga marrëveshjet e së ardhmes, ekuilibri midis marzhit të gjatë dhe gjithashtu shorts nuk përputhet vazhdimisht.

2ac83429eff40eb688c51c24bab4cc80 - 3 arsye pse rënia e Bitcoin në 56.5K dollarë mund të ketë qenë fundi lokal - 19

Grafiku mbi zbulon se investitorët kanë marrë edhe më shumë USDT kohët e fundit, pasi përqindja u rrit nga 7 në 10 nëntor në 13 ekzistues. Informacioni anon i favorshëm për faktin se shenja preferon huadhënien e monedhave të qëndrueshme me 13 herë, kështu që kjo mund të jetë duke treguar ekspozimin e tyre direkt të favorshëm ndaj kostos së Bitcoin.

Të gjitha mbi-indikacionet zbulojnë forcën përballë rënies së kostos aktuale të BTC Siç u tha më parë, çdo gjë mund të ndodhë në kripto, por këshilla të informacionit për nënproduktet tregojnë se 56,000 dollarë ishte fundi lokal.

Pamjet dhe gjithashtu pikëpamjet e zbuluara më poshtë janë tërësisht ato të shkrimtarit dhe gjithashtu nuk pasqyrojnë gjithmonë pamjet e CryptoPumpNews. Çdo investim financiar dhe gjithashtu hap tregtar sjell rrezik. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur të vendosni.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju