Kompania e minierave të Bitcoin prej 3.3 miliardë dollarësh Griid do të listohet në NYSE përmes marrëveshjes SPAC

Kompania punon që mund të nxjerrë deri në 25,000 BTC çdo vit deri në vitin 2024.

Kompania e minierave të Bitcoin prej 3.3 miliardë dollarësh Griid do të listohet në NYSE përmes marrëveshjes SPAC

Në një deklaratë me Komisionin e Letrave me Vlerë të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu Komisionin e Shkëmbimit të martën, kompania unike e blerjes objektive, ose SPAC, Adit EdTech Acquisition Corp, prezantoi se sigurisht që do të kombinohej me minatorin e Bitcoin (BTC) me bazë në Cincinnati Griid me një vlerësim sipërmarrjeje prej 3.3 miliardë dollarësh. SPAC-të janë biznes me çeqe boshe të zhvilluara për objektivin e vetëm të marrjes së kompanive të tjera të ndryshme. Pas përfundimit të marrëveshjes, Griid sigurisht që do të listohet në bursën e Nju Jorkut nën shenjën GRDI. Marrëveshja pritet të arrijë në tremujorin e parë të vitit të ardhshëm.

Sipas diskutimit të financuesit, Griid parashikon 637 BTC-në time këtë vit me një çmim të plotë hash prej 187 petahash për 2 (PH/s) nga të gjithë minatorët e integruar. Deri në vitin 2024, kompania ka punë që mund të nxjerrë 24,348 BTC në vit, me çmimin e saj të plotë të hash-it që tejkalon 26,180 PH/s. Në kontekst, çmimi i plotë hash i të gjithë rrjetit Bitcoin që nga Tu është rreth 156,000 PH/s.

Kompania po ashtu pohoi se kontributi i bërë së fundi, prodhuesit e saj të minierave mund të tejkalojnë një nga pajisjet më të mira të integruara të qarqeve specifike të aplikacioneve të minierave Bitcoin përreth, S19Pro Duke krahasuar pajisjet e tij ekskluzive me S19 Pro, Griid tregon se është 15% shumë më efektiv, 50 % më pak e shtrenjtë dhe gjithashtu shkakton 130% edhe më shumë të ardhura bruto në vit. Aktualisht, rreth 70% e procedurave të nxjerrjes së Bitcoin të kompanisë janë pa karbon.

Trey Kelly, CEO i GRIID, dha respektimin e deklaratës në lidhje me rritjen:

Ne po ndërtojmë një kompani amerikane të objekteve me tubacionin më të madh të energjisë së përkushtuar, pa karbon midis minatorëve publikë të bitcoin me çmimin më të përballueshëm të prodhimit të shkallëzuar.

David Shrier, CEO i Adit EdTech, përfshiu:

Minierat plotësisht pa karbon është e ardhmja e përzierjes së Bitcoin GRIID të një tubi të madh energjie me çmim të ulët, pa karbon, akses unik për ASIC-të e gjeneratës së ardhshme, si dhe vendosja e tyre lider në treg për të prodhuar sukses dhe zhvillim tërheqës. .

53f3a85545e40621daa62aca7231fd61 - 3.3B $ Kompania e minierave Bitcoin Griid për t'u listuar në NYSE nëpërmjet marrëveshjes SPAC - 7

Metrikat e shërbimit Griid|Burimi: Prezantimi i Investitorëve të Kompanisë

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju