1 milion përdorues Shiba Inu nuk mund të gabojnë… apo jo?

Me mbi një milion pronarë token, Shiba Inu duket i vendosur për pikë të mrekullueshme paraprakisht, pavarësisht nga tregtimi më i madh se 50% i renditur nën nivelin e përhershëm të tij.

(* 1 *)1 milion përdorues të Shiba Inu nuk mund të gabojnë... apo jo?

Shiba Inu (SHIB) në fakt ka arritur në një pikë referimi nxitëse duke tejkaluar shifrën e 1 milion pronarëve – megjithëse memecoin po tregtohet 50% i renditur poshtë nivelit të tij të të gjitha kohërave.

Lajmet e historisë historike, si dhe rritja e përditshme e normës kanë fuqizuar në fakt zonën e Shiba Inu, duke pasur parasysh që llogaria e autoriteteve Shiba Inu në Twitter ka postuar një thirrje në Twitter vonë më 25 nëntor.

Që kur detyra arriti këtë pikë referimi, norma në fakt është rritur 11.4% gjatë 24 orëve të mëparshme, me SHIB që aktualisht tregtohet me 0.00004237 dollarë sipas Coingecko Ka 1,002,021 pronarë SHIB sipas informacionit nga Etherscan

Pavarësisht nga rritja aktuale e normës, SHIB është ende duke tregtuar mirë nën lartësinë e saj të 28 tetorit prej 0.00008190 dollarësh, potencialisht për shkak të fitimeve nga balenat SHIB.

Ka shumë që po ndodhin në globin Shib Inu. Derivativët e Bitfinex vuri në dukje SHIB me Tether (USDT) - marrëveshje të kombinuara të vazhdueshme për tregtimin më 23 nëntor.

Dhe shkëmbimi i Koresë së Jugut, Korbit, në fakt ka miratuar pagesat paraprake, si dhe SHIB ishte rregulluar që të fillonte tregtimin në orën 3 të mëngjesit UTC. Kjo e bën Korbit shkëmbimin fillestar korean me listën e kontrollit Shiba Inu

Dogecoin (DOGE) është aktualisht i vetmi memecoin i ndryshëm i ofruar për të tregtuar në 4 shkëmbimet e mëdha që ende funksionojnë në mënyrë legjitime në Korenë e Jugut: Upbit, Bithumb, Coinone, si dhe Korbit.

Korbit ka mundësinë të ofrojë simbole krejt të reja të shoqëruara me Won Korean (KRW) pasi ishte ndër shkëmbimet e pakicave në Kore përpara në përputhje të plotë deri më 24 shtator me politikat krejt të reja të zhvilluara për t'u marrë me pastrimin e parave.

Të ngjashme: Depresioni Shiba Inu vazhdon: Të dhënat tregojnë se pasioni i shitjes me pakicë ulet pasi SHIB ra 60% në 4 javë

DOGE është kriptoma e pestë më e tregtuar e Koresë së Jugut për nga sasia e profesionit. DOGE në të vërtetë ka qenë i preferuar në Kore duke pasur parasysh se viti 2017 kur kombi u kap nga temperatura e lartë e ICO-së si dhe kriptovalutat tregtoheshin me një kosto të kundërt me kostot ndërkombëtare - të quajtur "Kim Chi Premium". Mbetet për t'u parë nëse rritja e edhe më shumë memecoins si Shiba Inu mund të shkaktojë një mani më shumë spekulative.

SHIB është vetëm një nga memecoinët më të preferuar sot në treg, pas vetëm DOGE. Të dyja janë ndër 15 kriptovalutat kryesore sipas kapitalit të tregut. Frymëzuar nga DOGE, vetë SHIB ka shumë monedha kopjuese nëpër zinxhirë të shumtë. Në total, ka më shumë se 19 kriptoma me 'Shiba' në emrat e tyre.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju