9f4ed582e6a974ad41cb51270c07f664 - Fir Tree fund sues Grayscale in effort to drive adjustments to Bitcoin Trust - 1
Fir Tree fund sues Grayscale in effort to drive adjustments to Bitcoin Trust
The New York-based hedge funds need Grayscale to cough up details about its flagship
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
c1cad2b9bd4207b03361051691104ea1 - Crypto will certainly be managed as safety and securities- ICE manager as well as Senator Warren - 4
Crypto will certainly be managed as safety and securities– ICE manager as well as Senator Warren
Senator Elizabeth Warren’s costs looks for to hand control to the SEC, enforcing brand-new
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
589cb7895fa761773ea95aab5f62c6ba - Iran readied to ice up savings account of ladies that decline to put on a hijab - 7
Iran readied to ice up savings account of ladies that decline to put on a hijab
Iran’s strategy to ice up savings account enhances the demand for decentralized money to
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
8755636f9898724fb227bd3da6b1b819 - Rep. Cawthorn gjobitet për shkelje të parimeve lidhur me promovimin e tokenit Let's Go Brandon - 10
Rep. Cawthorn gjobitet për shkelje të parimeve lidhur me promovimin e tokenit Let's Go Brandon
Komisioni i Etikës nuk mund të pajtohej nëse Përfaqësuesi kërkon të fitonte para
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
12f15aaa729b712709e27df6fb49c9e9 - Nigeria ndalon tërheqjet e parave në ATM mbi 225 dollarë në javë për të detyruar përdorimin e CBDC - 13
Nigeria ndalon tërheqjen e parave në ATM mbi 225 dollarë në javë për të detyruar përdorimin e CBDC
Kufizimet e vendosura nga Banka Qendrore e Nigerisë bëhen pjesë e një më të gjerë
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
2ff752f0afa5a6904531cc32a46c8a4b - Michael Saylor për gabimin e FTX: 'Joetike si dhe e ndaluar nga fillimi me të vërtetë' - 16
Michael Saylor për gabimin e FTX: 'Joetike si dhe e ndaluar nga fillimi'
Saylor e quan SBF-në "fëmijë poster i botës së kriptove" ndërsa dëmton të tijën
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
d18600df76b29f41a94998d4ac00ab26 - Shenjat e tifozëve luftojnë për të vazhduar ndërsa çerekfinalet e Kupës së Botës afrohen - 19
Shenjat e tifozëve luftojnë për të vazhduar ndërsa çerekfinalet e Kupës së Botës po afrohen
Shenjat e tifozëve të futbollit kanë parë që kostot e tyre dhe vëllimet e blerjeve dhe shitjeve kanë rënë për shkak
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
fd6247cae062bda5dd17dea5f42a3ccc - 3 arsye që norma e Ethereum vazhdon të bjerë në shkallën 1,300$ - 22
3 arsye pse norma e Ethereum vazhdon të bjerë në shkallën 1,300 dollarë
Tregtarët nuk janë të sigurt nëse ETH me siguri do të ketë aftësinë për të mbajtur 1,200 dollarë
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
f5ccda029cd8ea08906945e2cb85e332 - Ligjvënësit e Shteteve të Bashkuara kërkojnë përgjigje nga Silvergate mbi lidhjet me FTX: Raport - 31
Ligjvënësit e Shteteve të Bashkuara kërkojnë përgjigje nga Silvergate për lidhjet me FTX: Raport
Tre ligjvënës pretenduan se ishin të shqetësuar në lidhje me respektimin e të dhënave nga Silvergate që rekomandonin që
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
9c389214879ce85173e2fb78bc53bd8e - Problemi i BTC vizitoni marzhin më të madh duke pasur parasysh se 2021 - 34
Problemi i BTC vizitoni marzhin më të madh duke pasur parasysh se 2021 
Problemi i minierës së Bitcoin është ndalur në fakt me diferencën e tij më të madhe duke pasur parasysh korrikun 2021
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
0cabe9866e88f96d7bc6eebdfb752ca4 - Sushi Swap shtetet kryesore DEX sapo ka mbetur 1.5 vjet rrugë thesari - 37
Shtetet kryesore të Sushi Swap, DEX i ka mbetur vetëm 1.5 vjet rrugë thesari
Shpenzimet e përgjithshme të bursës së decentralizuar aktualisht arrijnë në 5 milionë dollarë në vit. Vetë Lajmet
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
ba944ba15bf19d63adc4cbf670591ba8 - Chainlink prezanton bastet për të rritur sigurinë e zgjidhjeve të orakullit - 40
Chainlink prezanton bastet për të rritur sigurinë e zgjidhjeve të orakullit
Stakerët me siguri do të bëjnë simbole Chainlink ndërsa marrin pjesë në një informim të decentralizuar
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
b1b13455bf389ac535c19b84722bd2ae - Web3 dëshiron një metodë miqësore për përdoruesit për të vetë-kujdesur kuletat e kriptove — Ja pse - 43
Web3 dëshiron një metodë miqësore për përdoruesit për të vetë-kujdesur kuletat e kriptove – Ja pse
Ja se si mund të përdoret Kupa e Botës FIFA Katar 2022 për të nxitur adoptimin
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
a46644eb03253ce5ffabca5ac81966ee - ConsenSys me siguri do të reduktojë ruajtjen e informacionit të MetaMask në 7 ditë në përputhje me diskutimin e privatësisë personale - 46
ConsenSys me siguri do të reduktojë ruajtjen e informacionit të MetaMask në 7 ditë në përputhje me diskutimin e privatësisë personale
Kompania stimuloi mosmarrëveshjen muajin e kaluar pasi zbuloi teknikat e mbledhjes së informacionit të MetaMask. Vetë Lajmet
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
7124a055892075c2fae1cf37a27e4a5a - Goditi shokët me Bitnob për të ndihmuar me vendbanimet ndërkufitare drejt e në Afrikë - 49
Goditi shokët me Bitnob për të ndihmuar me vendbanimet ndërkufitare drejt në Afrikë
Në fazën e AfroBitcoin, CEO i Strike Jack Mallers prezantoi strategji për të rritur pagesat e kompensimit
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
a30bcd2d83947b6bf6d08bb49d59af77 - Një teknikë i mundësoi FTX të ruajë lejen e saj Aussie pa kontrolle të plota: ASIC's Longo - 54
Një teknikë i mundësoi FTX-së të ruajë lejen e saj Aussie pa kontrolle të plota: ASIC's Longo
Joseph Longo i ASIC fajësoi një teknikë që i mundësoi FTX të merrte një Financë Australiane
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
f0d2197b7de64ac0908ea60e65eaaa8d - Goldman Sachs me sa duket synon të blejë kompani të kriptove pas rënies së FTX - 57
Goldman Sachs me sa duket synon të blejë kompani të kriptove pas rënies së FTX
Ekzekutivi i Goldman Sachs, Mathew McDermott, pohoi se kompania e tyre aktualisht po përmbush detyrimet e saj
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
851408b3c6678060926fcb0bfc94ac23 - CEO i Silvergate thërret 'shitësit e shkurtër' që shpërndajnë informacion të rremë - 60
CEO i Silvergate thërret 'shitësit e shkurtër' që shpërndajnë informacion të rremë
Në deklaratë, Lane gjithashtu shfrytëzoi ditën për të "" vendosur të drejtën e dokumentit"
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
45919b2b0ee729e6385897604c91692c - Crypto Twitter përdor një chatbot krejt të ri të AI për të bërë robotë tregtarësh, faqe blogje dhe gjithashtu melodi - 63
Crypto Twitter përdor një chatbot krejt të ri të AI për të bërë robotë tregtarësh, faqe në blog dhe gjithashtu melodi.
Janë të gjitha disa nxitës bazë për një chatbot të AI të sapo lançuar
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
51fa92e3cdecaf7770062f1cdef456a8 - qen roje klienti në Shtetet e Bashkuara heton kompanitë e kriptove për reklama mashtruese - 66
Qeni roje i klientëve të Shteteve të Bashkuara heton kompanitë e kriptove për reklama mashtruese
Komisioni Federal i Tregtisë është duke eksploruar kompani të shumta të kriptove të pazbuluara mbi shkelje të mundshme në
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
8e0658618e4ef825537e9c8cfd884df6 - Thashethemet për një 'Twitter Coin' krejt të re indigjene lindin ndërsa Dogecoiners vazhdojnë të jenë të sigurt - 69
Thashethemet për një 'monedhë Twitter' indigjene krejt të re lindin ndërsa dogecoiners vazhdojnë të jenë të sigurt
Ekspertët e teknologjisë online deklarojnë se në të vërtetë kanë zbuluar një punë sekrete krejt të re në Twitter,
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance