a00b6aed83efff818be92f164650b561 - Rrjeti Bitcoin që vendos mesatarisht 95 mijë dollarë për çdo 1 dollarë tarifa - 1
Rrjeti i Bitcoin vendoset mesatarisht 95 mijë dollarë për çdo 1 dollarë tarifa
Efikasiteti i shlyerjes së Bitcoin është përmirësuar, që do të thotë se mund të dërgohet më shumë vlerë
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
0ada52274fd0b34c3ecae61a040006a9 - Shkëmbimi Kraken kundërshton shqetësimet rregullatore të konkurrentëve me listimin SHIB - 6
Shkëmbimi Kraken kundërshton shqetësimet rregullatore të konkurrentëve me listimin e SHIB
Hapi mund të gjendet në krahasim me shkëmbime të tjera elektronike të pronave, si p.sh
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
37273b33644a942b02b0489ebf886493 - Vladimir Putin thotë se kriptovalutat 'mbartin rreziqe të larta' - 9
Vladimir Putin thotë se kriptovalutat 'mbartin rreziqe të larta'
Deklaratat erdhën me një kohë kur struktura qeverisëse e kriptove të vendit vazhdon
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
64fd2fd88ba5b8dc9b1ddffea8ff53d6 - Tregu 3D metaverse MetaMundo synon të nisë në vitin 2022 me fonde të reja - 12
Tregu 3D metaverse MetaMundo synon të nisë në vitin 2022 me financime të reja
Platforma parashikohet të nisë brenda tremujorit të parë të 2022 dhe të lehtësojë
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
67b3a355bbc44f07c1980bdccad49aa2 - Kultura pop, moda dhe NFT-të bashkohen në ndërtuesin e parë ndërveprues të avatarit në blockchain - 15
Kultura pop, moda dhe NFT-të bashkohen në ndërtuesin e parë të avatarit interaktiv në blockchain
Linjat midis kulturës popullore dhe zotërimeve elektronike po kombinohen, me mundësi krejt të reja
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
436d8a58f49053a3035b5c6e92b024c7 - CBDC është një mjet për të luftuar Bitcoin, thotë ekzekutivi i Bankës së Indonezisë - 18
CBDC është një mjet për të luftuar Bitcoin, thotë ekzekutivi i Bankës së Indonezisë
“CBDC do të ishte pjesë e një përpjekjeje për të adresuar përdorimin e kriptove në
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
b1d69223ef949c91d01ae8cc08c61963 - CEO i Binance zbulon një faktor kyç për listimet e shenjave - 21
CEO i Binance zbulon një faktor kyç për listimet e shenjave
Shumëllojshmëria e individëve luan një detyrë vendimtare që një shenjë të marrë detaje
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
5cbe3251c6f312fd5ddd0a879955b06c - Snoop lëshon 'Decentralized Dogg' NFT sikur është nxehtë - 24
Snoop lëshon "Decentralized Dogg" NFT sikur të jetë i nxehtë
U prodhua bashkëpunimi i parë i Snoop NFT "Decentralized Dogg" me muzikantin elektronik të multimedias Coldie
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
fdbb2b71eb855cb9cf6dd866efe0e910 - India keqinterpretoi ndalimin privat të kriptove, thotë krijuesi i faturave të kriptove - 27
India keqinterpretoi ndalimin e kriptove private, thotë krijuesi i faturave të kriptove
Asistenti i mëparshëm i financimit të Indisë, Subhash Garg, sqaroi se "është mashtruese të thuhet
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
ddda47583ad4b06202164407e566e1c7 - Bitcoin ftohet nga nivelet maksimale 1 javore me metrikë kyçe afatgjatë që i bën jehonë 44K $ - 30
Bitcoin ftohet nga nivelet maksimale 1 javore me metrikën kryesore afatgjatë që i bën jehonë 44 mijë dollarëve
Një "përfshirje bullish" hyn në grafikët shumë-ditorë ndërsa aktiviteti i kostos së BTC trajton për të mbrojtur
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
1e59a1a624ab5dd256ea507dd379a08a - Ligjvënësit e Koresë së Jugut janë më afër marrëveshjes për shtyrjen e taksës së kriptove me një vit - 39
Ligjvënësit e Koresë së Jugut janë më afër marrëveshjes për shtyrjen e taksës së kriptove me një vit
Argumenti i gjatë në legjislaturën e vendit mund të ketë më shumë rëndësi sesa fitimet e kriptomonedhave
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
f5b9816854872a111b54aa8e4027941e - Skedarët e Menaxhimit Strategjik Kelly për ETF të së ardhmes Ethereum - 42
Skedarët e Menaxhimit Strategjik Kelly për ETF të së ardhmes së Ethereum
Pas deklarimit të Kelly Strategic Management për një ETF të së ardhmes Ether, ekspertët pyetën veten nëse
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
fd191bb715cd1f6cf4f0d041a29d1e1c - Bancor prezanton grupe të reja të grumbullimit dhe mbrojtje të menjëhershme të humbjeve të përhershme - 45
Bancor prezanton pishina të reja të grumbullimit dhe mbrojtje të menjëhershme të humbjes së përhershme
Bancor 3 sigurisht që do të përfshijë mbrojtjen e menjëhershme të humbjes së përhershme (IL), një pagesë paraprake të pakufizuar
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
9118e03fff2fb07ae43c0dced1e3c1ad - Jack Dorsey ka dhënë dorëheqjen si CEO i Twitter - 48
Jack Dorsey ka dhënë dorëheqjen si CEO i Twitter
Drejtori Ekzekutiv që ka shërbyer dy herë tha se ndarja e tij rezultoi nga fakti se firma ishte “gati për të lëvizur
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
1bff7782231587fd7405d876061f41e9 - Platforma e bamirësisë pret kripto më të mëdha se donacionet fiat për Giving Martën - 51
Platforma e bamirësisë pret kripto më të mëdha se donacionet fiat për Giving Tuesday
“Kriptomonedha mund të jetë e ndërlikuar për t’u kuptuar, por vlera e një dhurimi të madh kripto
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
06091702c6e31effe55af8056b558574 - Oferta e re e softuerit si shërbim e bën të lehtë për përdoruesit të lançojnë produkte, të ndajnë artin dhe më shumë me NFT - 54
Oferta e re e softuerit si shërbim e bën të lehtë për përdoruesit të lançojnë produkte, të ndajnë artin dhe më shumë me NFT-të
Teknologjitë e blockchain-it që ndërpresin industrinë mendohet të rriten me eliminimin e pengesave teknologjike
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
3fb427141f1dad37ec6d78d40d4ff9e0 - DAO fuqizojnë të mirat sociale me produkte DeFi që gjenerojnë rendiment - 57
DAO-të fuqizojnë të mirat sociale me produktet DeFi që gjenerojnë rendiment
Një ndryshim i ri standard shfaqet në kryqëzimin midis DeFi dhe ESG,
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
ea3f2c6737494f2e015778dfcf90fb7d - Shkëmbimi kryesor i kriptomonedhave përfundon Serinë B me një vlerësim 300 milion dollarë - 60
Shkëmbimi kryesor i kriptomonedhave përfundon Serinë B me një vlerësim 300 milion dollarë
Kriptomonedha është më e madhe se shlyerjet elektronike; përkundrazi, duke ofruar një të ardhme për avancim, të barabartë financiare
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
5f34c03d91d1f69102ecdd41e573688c - MicroStrategy blen 414.4 milion dollarë Bitcoin, me bilancin total të BTC që eklipson 3.5 miliardë dollarë - 63
MicroStrategy blen Bitcoin me vlerë 414.4 milionë dollarë, me bilancin total të BTC që eklipson 3.5 miliardë dollarë
Kompania e analitikës së informacionit të shërbimit në fakt ka blerë BTC për shkak të gushtit 2020. Lajme
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
56f61367738cf41342680854b28dad7c - Platforma e rezervimit e bazuar në Blockchain i lejon të gjithë të përjetojnë udhëtime - 66
Platforma e rezervimit e bazuar në Blockchain i lejon të gjithë të përjetojnë udhëtime
Inovacioni i Blockchain është i kyçur për të ndërhyrë në sektorin e udhëtimeve duke ofruar mundësi krejt të reja
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
0bc0b5743d26eb811d519283a412461d - Tarifat e transaksionit të Bitcoin janë ulur me mbi 50% këtë vit - 69
Tarifat e transaksioneve të Bitcoin janë ulur me mbi 50% këtë vit
Tarifat e transaksioneve kanë rënë këtë vit, pas një rritjeje në fillim të verës. Lajme
Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance